Peruničić snimio svoje ubistvo: Uspeo je samo ovo da izgovori i onda ga je ubica pokosio

Miloš Peruničić koji je izrešetan u Marbelji snimio je poslednje trenutke svog života

  • 0

Miloš Peruničić, poreklom iz Bara, koji je bio blizak sa kavačkim klanom i koji je ubijen juče u elitnom delu španske Marbelje, snimio je poslednje trenutke svog života.

Prema pisanju španskih medija, Peruničić je snimao glasovnu poruku na telefonu kada mu je ubica prišao i u njegovom pravcu ispalio više od 10 hitaca, od kojih se najmanje šest zarilo u njega. Na snimku se navodno čuje kako Peruničić izgovara: “Neko puca”, a navodno je u sledećem već ležao mrtav na pešačkom prelazu, dok je ubica pobegao sa mesta zločina.

Informacije o tome kako je Peruničić likvidiran su oprečne. Pojedini mediji pišu da ga je likvidirao čovek u teget bermudama i jakni, koji je imao kapu i masku, te je iz torbe koju je nosio sa sobom izvukao pištolj sa prigušivačem.

Drugi pak tvrde da je Peruničić, koji se dovodi u vezu sa klanom odbeglog Baranina Alana Kožara, ubijen iz automatskog oružja, navodno modifikovanog "kalašnjikova".

Do napada je došlo u utorak oko 14 časova u blizini jednog luksuznog stambenog kompleksa, koji je udaljen oko 100 metara od doma žrtve.

Nešto pre 14 časova pričala sam telefonom i čula sam nešto što je podsećalo na pucanj. Ugledala sam muškarca u plavim bermudama i jakni iste boje. Imao je kapu i masku, pucao je u čoveka dok je prelazio pešački prelaz - rekla je radnica obližnjeg lokala.

Ona je dodala da se nekoliko metaka završilo u automobilu njene koleginice.

Video: Ovo je oružje kojim su rešetali Radoja Zvicera vođu kavačkog klana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA