≫ 

Teško povređena devojčica u Banjaluci: Lekari se bore za život sedmogodišnjakinje

Iz Policijske uprave Banjaluka saopšteno je da je u sredu na lokalnom putu u mestu Štrpci povređen maloletni pešak u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je učestvovalo i lice čiji su inicijali B.J. sa automobilom “reno kilo”

  • 1
hitna pomoć, kola hitne pomoći, sanitet, ambulantna kola Foto: Shutterstock

Lekari Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske u Banjaluci bore se za život teško sedmogodišnje devojčice T. S., koja je povređena u sredu poslepodne, u saobraćajnoj nesreći na lokalnom putu u prnjavorskom naselju Štrpci.

- Pacijentkinja je hospitalizovana u Klinici za anesteziju i intezivno lečenje u Banjaluci, priključena je na aparat za mehaničku ventilaciju, a sve dalje prognoze su krajnje neizvesne -saopšteno je “Novostima” iz UKC.

Iz ove ustanove navode da je u sredu, u popodnevnim časovima sanitetskim vozilom Doma zdravlja Prnjavoru UKC dovezena sedmogodišnja pacijentkinja čiji su inicijali T. S., i da je hospitalizovana u Klinici za anesteziju i intezivno lečenje-Odelenja anestezije intezivne terapije na lokaciji Klinike za ginekologiju i akušerstvo i Klinike za dečiju hirurgiju.

- Pacijentkinja je, prema rečima doktora Nenada Škorića, dovezena u ustanovu u polutraumatizovanom stanju sa dominantnom povredom glave - precizirali su iz UKC.

Iz Policijske uprave Banjaluka saopšteno je da je u sredu na lokalnom putu u mestu Štrpci povređen maloletni pešak u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je učestvovalo i lice čiji su inicijali B.J. sa automobilom “reno kilo”.

Video: Sudar u Dimitrija Tucovića: Hitna pomoć iznosi trudnicu iz automobila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA