≫ 

Posle hapšenja, predsednik Opštine Budva na slobodu izašao na štakama

Ispred bolnice sačekali su ga predstavnici Demokratskog fronta i Demokrata, a među njima je bio i predsednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić

  • 2
Marko Carević Printscreen/Facebook/Objektiv Story

Smenjenom predsedniku Opštine Budva Marku Careviću, je nakon današnjih dešavanja u Budvi, ukazana lekarska pomoć u risanskoj bolnici. On je iz bolnice u Risnu izašao sa gipsom na levoj nozi, prenosi CdM.

Ispred bolnice sačekali su ga predstavnici Demokratskog fronta i Demokrata, a među njima je bio i predsednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić.

Osim Careviću lekarska pomoć u Bolnici Risan ukazana je i smenjenom predsedniku SO Budva Krstu Radoviću i sekretaru Sekretarijata za investicije Mladenu Mikijelju.

Oni su ranije danas iz zgrade policije u Budvi kolima Hitne pomoći prebačeni u Risan.

Nakon izlaska iz risanske Bolnice Carević i Radović pušteni su na slobodu. Oni su se pojavili ispred zgrade Opštine Budva i obratili se okupljenim građanima.

Carević je rekao da su Radović i on pušteni na slobodu uz rešenje o prekršaju bez pokretanja krivične odgovornosti.

Budvanska policija oglasila se posle današnjih scena koje su mediji opisali kao brutalnu primenu sile i saopštila da je uhapsila 23 osobe zbog "ometanja policajaca u vršenju službene radnje". Vijesti su ranije danas prenele da su uhapšeni gradonačelnik Budve Marko Carević i predsednik Skupštine opštine (SO) Budva Krsto Radović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • m

    18. jun 2020 | 08:05

    PaBilo. Am je lepo kad su pare dolazile to svi znaju da vam Albanci drže Budvu kao i celu Crnu Goru ko sa djavolom se igra nemoze da ostane čist zato ja lično nikada ne u otići na more niti vam dati ni centa .

  • Sulejman, Tarin i Salamanderov djed

    17. jun 2020 | 21:21

    I mi Boška za trku imamo. 😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA