≫ 

Policajac pljunuo vozača u BiH: Kruži skandalozan snimak

Nakon kraće rasprave policajac je, kao što se može videti na videu, pljunuo prema vozaču i otišao svojim putem

  • 9

Ružne scene viđene su danas na ulazu u Konjic gde su prvo desetine gajbi s kiselom vodom ispale iz kamiona, a onda je došlo i do verbalnog sukoba jednog vozača i policajaca koji su se tu zatekli.

Međutim, vozač je u jednom trenutku zaustavio vozilo i obratio se policajcu kojeg je optužio da mu je prilikom signaliziranja uputio i psovke.

Nakon kraće rasprave policajac je, kao što se može videti na snimku, pljunuo prema vozaču i otišao svojim putem, prenosi Klix.ba.

Besni vozač je potom drugom policajcu zapretio da će ceo slučaj prijaviti, a onda je napustio mesto događaja i zaustavio snimanje.

Inače, na magistralnom putu M-17 na ulazu u Konjic jutros se dogodila nezgoda tako što je iz kamiona ispalo više gajbi zbog čega je saobraćaj na dionici Sarajevo - Mostar bio privremeno obustavljen.

Nezgoda se dogodila jutros oko 9 sati, a na svu sreću povređenih nije bilo. Veoma brzo vozač i druge osobe koje su se pronašle u blizini uzele su metle u ruke s ciljem da očiste magistralni put od stakla kako bi se što pre uspostavilo odvijanje saobraćaja.

Video: Kolaps na Mostu na Adi: Poispadale gajbe sa staklenim flašama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljube

    26. jun 2020 | 18:29

    Za ime Boga ,debilizam je preuzeo totalno .Odakle nekome pravo da nekog snima bez odobrenja ,privatnost nula ,sluzbenom licu na ovakav nacin se obracati i snimati ga to je neshvatljivo .Obrisao bi " jarane " asfalt sa obrazom da si u drzavi u kojoj ja na zapadu zivim za sekund .Drugo i policajac kao neka zena , kao da su pred kafanom sa pivskom flasom u ruci ,profesionalizam daleko ostao negde .Balkan je to moj " jarane " .

  • Rajvos@

    26. jun 2020 | 15:55

    Pljuvanje u vrijeme corone je pokušaj ubistva😂😂😂😂

  • Kalman

    26. jun 2020 | 15:27

    Šta li je Bosna zgrešila da ovakav narod ima?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA