≫ 

Muškarac koji je pre dve godine bacio majku s balkona osuđen na 12 godina zatvora

Optuženi je nesrećnu ženu je 21. decembra 2018. godine, bacio sa balkona stana na šestom spratu zgrade u kojoj su živeli

  • 2
Zatvor, rešetke

Foto: Pixabay

Okružni sud u Istočnom Sarajevu osudio je na 12 godina zatvora Miljana Žarkovića (39) zbog ubistva 65-godišnje majke Dese.

Ovu informaciju potvrdio je za Avaz.ba advokat Bakir Hećimović koji je zastupao optuženog Žarkovića.

Optuženi je nesrećnu ženu je 21. decembra 2018. godine, bacio sa balkona stana na šestom spratu zgrade u kojoj su živeli.

Kako je ranije "Avaz" pisao, Miljan Žarković je do u detalje opisao okolnosti koje su dovele do jezivog ubistva. Naveo je da je kobnog 21. decembra čitav dan proveo vozeći se po Milićima s prijateljima pijući pivo i pušeći marihuanu. Prema njegovim rečima, kući se pijan vratio oko 23 sata, kada se odigrava drama.

- Čitajući novine, naišao sam na jedan članak u kojem se opisuje da je u Beču ubijen Vladimir Aroganović, kojeg znam odranije, i ta vest me je potresla, ne znam zbog čega – rekao je policajcima Žarković.

On u iskazu tvrdi i da je počeo da plače te je otvorio prozor svoje sobe i bacio monitor kroz prozor, a polomio je i ogledalo. Nakon toga je prešao na balkon i počeo da baca stvari, a roditelji su krenuli za njim.

- Dok sam sedio, otac me je udario šakom po potiljku i čelu. Ono što mi je ostalo upečatljivo, tada mi je zbog toga bljesnulo pred očima. Nekoliko trenutaka smo se gurali na balkonu i ja sam uzeo kantu s kiselim kupusom i bacio je, malo je falilo da i ja padnem. Majka i ja smo se gurali na balkonu uz samu ogradu. U jednom trenutku čega se sećam je to da majka pada s terase odnosno preko ograde i leti ka zemlji. Mislim da je udarila u neku od terasa ispod nas – naveo je Žarković šokirajući inspektore.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA