Policija hapsila Zagrepčanina zbog droge, pa u stanu našla "čudovište" dugo 5,5 m i teško 50 kg

Pretragom stana na Jarunu policijski službenici su pronašli 25 zasađenih stabljika marihuane visine između 10 i 130 cm, ali i pitona

  • 0
Piton u Zagrebu Foto: Facebook/Zoološki vrt grada Zagreba

Zagrebačka policija objavila je saopštenje o slučaju hapšenja na Jarunu tokom kog je u stanu pronašla ogromnog pitona.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćene proizvodnje i prometa droge.

Pretragom stana na Jarunu policijski službenici su pronašli 25 zasađenih stabljika marihuane visine između 10 i 130 cm, piše Index.hr.

S obzirom na to da se u stanu gde je obavljana pretraga nalazila životinja koja je predstavljala potencijalnu opasnost za policijske službenike, zaposleni službe Skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba i Zoološkog vrta Grada Zagreba iz stana su izuzeli zmiju dužine oko 5,5 metara te preuzeli brigu o njenom zbrinjavanju.

Juče je na Fejsbuk stranici Zagrebačkog zoološkog vrta objavljeno kako je zmija u dobrom stanju te je smeštena u karantin.

- Akcija zadivljujućih dimenzija u petak uveče! Naša terenska ekipa u svom vozilu nikada nije imala ovolikog gmaza! Reč je o burmanskom pitonu dugom 5,5 metara i teškom oko 50 kilograma. Kolege su ga preuzele na poziv policije jer je u toku postupanje nad njegovim vlasnikom. Poslednjih dana hvatali su se u koštac s gmazićima koji im stanu na dlan, a ovaj su put doslovno imali pune ruke posla. Strah ne poznaju, ali svaku, a pogotovo ovako impresivnu životinju izuzetno poštuju - navodi se na Fejsbuku.

Video: Piton pojeo mačku ljubimicu, pa se zaglavio na tavanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA