≫ 

"Pupi je kriv za sve", spot u kampanji: "Šalje Hrvate na cajke u Srbiju, a zaražene Srbe u Hrvatsku"

Na kraju spota se "analizira" i numerički prikaz početnih slova imena Milorada Pupovca

  • 6
Milorad Pupovac Foto: Youtube Printskrin/ Budi ono što jesi

U moru predizbornih spotova, koji su svi pomalo nalik jedan drugome - red samohvale, red upiranja prstom, red obećanja - jedan odskače od proseka. Predizborni spot SDSS-a poigrava se teorijama zavere o "notornom" Miloradu Pupovcu te ga "prokazuje" kao glavnog krivca za sva zla ovoga sveta - od 5G mreže do novog talasa korona virusa, prenosi Jutarnji list.

Tako je sve "vreme sukoba, na Filozofskom fakultetu u Zagrebu zapravo radio Pupovčev dvojnik", a taj je "etno biznismen na stalnoj vezi s jednim drugim notornim biznismenom, Bilom Gejtsom", kog je iz čiste mržnje prema svemu hrvatskom čak nagovorio da jedan od Vindousa nazove iks-pe, što znači HR na ćirilici".

Osim toga, upravo Pupovac "stalno šalje Hrvate na cajke u Srbiju, a zaražene Srbe u Hrvatsku", kaže se, između ostalog, u spotu.

Na kraju spota se "analizira" i numerički prikaz početnih slova imena Milorada Pupovca. Spot završava rečima "Pupi je kriv za sve".

Inače, i kandidat Mosta na hrvatskim izborima Jakoslav Rojnica postao je prava senzacija zahvaljujući predizbornom spotu kakav se retko viđa.

Snimak od 42 sekunde počinje kadrom u kojem Rojnica u crnom odelu i belim cipelama stoji na steni koja je malo isturena u more.

Dok u pozadini svira dramatična muzika, kamera istovremeno kruži i približava se gospodinu na steni, prenose hrvatski mediji.

Napetost raste, a u jednom trenutku on sa stene visoke nekoliko metara odjednom skoči u more i nakon nekoliko sekundi sam ispliva na površinu.

U idućem kadru sve je već dosta mirnije: Rojnica sedi na steni pa se okreće prema kameri i kratko kaže svoju poruku: "S nama ćete isplivati iz svih problema".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • no comment

    5. jul 2020 | 13:05

    Stvarno mu se divim kako vise trpi te budaletine, njihovoj bolesti nema nema lijeka

  • mama

    5. jul 2020 | 12:49

    Da ih Pupi tuzi zbog licnog i nacionalistickog prozivanja. Pupi u evropske institucije tuzi ne u Rvatsku

  • jovo

    5. jul 2020 | 12:59

    Dobro je tekao jedan u Slavoniji na predizbornom skupu .Ljudi glasajte mene.Ako pobedim meni ce biti super a vama ne znam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA