≫ 

Pretukli rođaku, skinuli je golu i vozili u gepeku dok ih policija nije našla: Užas kod Rijeke

Nesrećnu ženu vozili u gepeku sve dok ih policija nije zaustavila

  • 2
Hrvatska, višestruko ubistvo, Igor Nađ ubijene Maja Josipa Tojagić Foto: Tanjug/FaH/ Damir Sencar

U istražnom zatvoru zadržani su 43-godišnjak i 65-godišnjakinja osumnjičeni da su napali njima blisku ženu, tukli je, ponižavali, skinuli golu i vozili u prtljažniku automobila dok ih policija nije zaustavila kod Rijeke, javlja Index.hr.

Njima je određen pritvor do 30 dana, a terete se za krivična dela protivpravnog oduzimanja slobode, fiičke povrede i nasilje u porodici. Muškarac je osumnjičen i za teško krivično delo protiv polne slobode, a 65-godišnjakinja zbog pretnje.

Tužiteljstvo sumnja da su početkom jula na području Primorsko-goranske županije presreli blisku im 42-godišnju ženu. Fizički su je napali, vređali pogrdnim nazivima, strgli s nje svu odeću i pritom je više puta udarili nanevši joj telesne povrede.

Pretili su daljnjim fizičkim nasiljem i da će objaviti fotografije njenog golog tela, a muškarac je nad njom počinio "kažnjivo delo protiv polne slobode".

Silom su je ugurali u prtljažnik automobila te je vozili kraće vreme dok ih nije zaustavila policija, stoji u saopštenju županijskog državnog tužilaštva u Rijeci.

Video: Da nije bilo hrabre devojke, jedna devojčica bi danas bila prodata: Otmica koja je imala srećan kraj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nidza

    7. jul 2020 | 17:22

    Sve ima svoj razlog , po vama je sve dopusteno da se radi bez kazne ! Ne pisete cime je ova iz gepeka zasluzila da se oni ponasaju tako ! Siguran sam da se oglusila nekoliko puta da ne radi sto je radila , i eto vi to ne pominjete nego samo njih koi su vjv, bili ponizeni od njene strane !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA