≫ 

Srbija izručila Crnoj Gori Nikolu Mršića: Škaljarac osumnjičen za ubistvo i pokušaj ubistva

Mršić se potražuje i na osnovu Naredbe Višeg suda u Podgorici radi vođenja krivičnog postupka zbog krivičnog dela stvaranje kriminalne organizacije

  • 1
Lisice, ruke, hapšenje Foto: Shutterstock

Srbija je danas izručila Crnoj Gori Kotoranina Nikolu Mršića (40), objavila je TVCG pozivajući se na nezvanična saznanja.

Kako je preneo portal RTCG, Mršić je uhapšen u Srbiji u martu ove godine, a sumnjiči se da je 16. septembra 2017. u Kotoru ubio Gorana Lenca i pokušao da ubije M.L.

Mršić se potražuje i na osnovu Naredbe Višeg suda u Podgorici radi vođenja krivičnog postupka zbog krivičnog dela stvaranje kriminalne organizacije.

On se sumnjiči da je kao član kriminalne organizacije imao zadatak da pruža pomoć i podršku u izvršenju planiranih krivičnih dela organizacije, da deluje kao izvšilac tih dela, da prenosi uputstva i zadatke organizatora drugim pripadnicima i da ostvaruje saradnju sa pripadnicima druge kriminalne organizacije.

Mediji su ga povezivali sa škaljarskim klanom.

Mršić se, kako je ranije saopštila policija, potraživao zbog teških krivičnih dela, pa su službenici Sektora kriminalističke policije u odnosu na njega sprovodili istragu u saradnji sa više država.

Video: Španci zadali udarac crnogorskoj mafiji: Uhapšena četvorica osumnjičenih za ubistvo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA