Okončana drama kod Gradiške: SAJ uhapsio Dejana koji je komšiju pogodio bombom u glavu

Nakon višečasovne drame napadač je uhapšen

  • 0
Ručna bomba, kašikara

Foto-ilustracija: Pixabay

U mestu Turjak na području Gradiške okončana je višečasovna drama nakon što su pripadnici SAJ upali u kuću Dejana B.  koji je na svog komšiju Željka S. sinoć bacio ručnu bombu, a potom se sa majkom zabarikadirao u porodičnu kuću.

U Turjaku je ispred kuće napadača bilo mnogo pripadnika policije koji su ga satima nagovarali da se preda ali bez uspeha. Na kraju su na lice mesta došli i pripadnici SAJ, ali i ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač, javio je Avaz.

Željko nije teže povređen jer bomba kojom je pogođen u glavu nije eksplodirala.

Željko je za „Avaz“ ispričao da je juče s porodicom slavio rođendan sina, nakon čega je krenuo da nahrani stoku i balira seno. U trenutku kada su prolazili pored kuće Dejan B. je počeo da viče, galami i lupa.

- Izvadio je bombu i pogodio me u bradu, donju usnu... Nije je aktivirao. Tada je nastala borba ko će prvi do bombe. Dejan se opet dokopao bombe. Pritrčale su i komšije. Jedna mu je prišao s leđa. On je tada trznuo glavom i rabio nos komšiji. Neko ga je udario po ruci pa mu je ispala bomba. Otišao je u kuću i od tada ga nema – ispričao je Željko.

Komšije pričaju i da se Dejan ranije lečio zbog psihičkih problema, što je dodatno usložnjavalo dramatičnu situaciju.

(Telgraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA