Ona sa lažnom diplomom radila kao zubar, njemu oduzet helikopter: Uhapšen bračni par u Banjaluci

Bračni par i ranije hapšen

  • 0
Hapšenje, lisice Foto-ilustracija: Shutterstock

U policijskoj akciji “Parma 2” ponovo su u Banjaluci uhapšeni G. R. i njegova supruga M. R. zbog sumnje da su počinili veliki broj krivičnih dela.

Prema nezvaničnim informacijama portala "Srpskainfo", M. R. je falsifikovala diplomu zubara i zatim pružala stomatološke usluge u Banjaluci.

Kako podseća ovaj protal, njih dvoje su uhapšeni i u akciji „Parma“ sredinom februara ove godine, takođe zbog više krivičnih dela. Zanimljivo je i da je prilikom hapšenja od njih oduzet i helikopter koji je koristio G. R, a za koji je imao falsifikovana dokumenta.

Portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić je rekla, ne navodeći imena osumnjčenih, da je G. R. osumnjičen za krivična dela neovlašćen pristup zaštićenom kompjuteru, kompjuterskoj mreži, telekomunikacionoj mreži i elektronskoj obradi podataka, ugrožavanja sigurnosti, utaja, prevara i falsifikovanje isprave.

– M. R. se tereti da je počinila krivična dela falsifikovanje isprave, navođenje na overu lažnog sadržaja i neovlašćeno pružanje medicinskih usluga – pojasnila je Mučibabić.

U toku je pretres pet lokacija na području Banjaluke koje koriste osumnjičeni. Za sada je pronađena i oduzeta veća količina novca, uređaji za ometanje, prislušni uređaji, više mobilnih telefona, SIM kartica kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem ovih krivičnih dela.

U okviru ovih aktivnosti uhapšena je i osoba S.S, a u saopštenju se ne navodi zbog čega.

Video: Sumnja se da su ovo ubice Slaviše Ćuluma koji je hladnokrvno likvidiran pred majkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA