≫ 

Zapalio suprugu pred ćerkom nasred ulice u Laktašima: U blizini je i kuća koju je ranije palio

Takođe su ispričali da je on kuću njene majke zapalio pre nekoliko godina te da su je rođaci molili da ga ostavi, jer je pio i bio prek

  • 2
Policija, republika srpska, police Republic Srpska Ilustracija, Foto: AFP/Profimedia

B. S. (43) iz Srpca osumnjičen je da je nevenčanu suprugu M.M. (33) polio benzinom, a potom zapalio pred njenom ćerkom na ulici u Laktašima, u blizini kuće njene majke, a tu kuću, kako kažu meštani, takođe je on zapalio pre nekoliko godina.

Kako su za "Nezavisne" ispričali meštani Mrčevaca, gde se u ponedeljak ujutro desio ovaj stravičan događaj, tog dana videli su dve žene koje su prošle cestom, dok ih je muškarac polako pratio automobilom.

- Sa ženom je pešice išla jedna tinejdžerka, a muškarac ih je pratio automobilom. One gledaju pravo i neće da uđu u auto, a on vozi u prvoj brzini prema izlazu iz sela. Ubrzo smo čuli da je dole uz cestu prema Aleksandrovcu on nju valjda polio benzinom i zapalio. Neko kaže da je navodno trčao za njom po livadama, ali ništa nismo videli - rekao je jedan meštanin.

Kako kažu, nesrećna žena živela je kod Srpca s nevenčanim suprugom, a u Mrčevcima kuću ima njena majka, koja inače živi u inostranstvu, pa je povremeno dolazila u to mesto kod rodbine.

Takođe su ispričali da je on kuću njene majke zapalio pre nekoliko godina te da su je rođaci molili da ga ostavi, jer je pio i bio prek.

Pratio ih je

- Bili su oni u nedelju tu na slavi Sveti Sisoje, a i tu je bilo neke svađe. Čovek je ljubomoran i prek, valjda je i tu sve polomio. Ona je, koliko smo čuli, u ponedeljak bila na poslu, kada je pozvao telefonom i pretio joj, te joj rekao da dođe majčinoj kuće jer ju je zapalio. Valjda je tu došla s posla s ćerkom - pričaju meštani.

Ističu da se nesrećna žena, kada je videla da joj nije zapaljena kuća, uputila nazad s ćerkom pešice, a on ih je pratio.

- Čula da ljudi pričaju kako joj je on rekao da će kupiti gorivo da je zapali. Bože sačuvaj, da li je moguće da je on to uradio? Navodno je bežala i vrištala, pokušao je da je ugura u auto. Kako je to tačno bilo - ne znamo, samo da se ona izvuče - rekla je meštanka koja je želela ostati anonimna.

Povređena žena je sa teškim opekotinama primljena u Univerzitetski klinički centar RS u Banjaluci, a kako je saopšteno iz ove ustanove, opekotine su zahvatile oko 50 odsto površine tela.

- Priključena je na aparat za mehaničku ventilaciju i životno je ugrožena - saopštili su iz UKC-a i dodali da su neizvesne prognoze u vezi s njenim stanjem.

Kako je saopšteno iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, osumnjičeni je u ponedeljak oko 9.30, u mestu Aleksandrovac, vanbračnu suprugu M.M. posle verbalnog sukoba polio benzinom i zapalio.

On je sproveden radi ispitivanja u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka i nakon ispitivanja postupajući tužilac odlučiće o predlogu za pritvora.

Terete ga za krivično delo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici iz člana 190. stav 3. Krivičnog zakonika Republike Srpske.

Nedavno osuđen zbog šverca droge

B. S. je ovog meseca Okružni sud u Banjaluci osudio na tri godine robije zbog šverca narkoticima.

U presudi se navodi da su on i saučesnici tokom 2013. i 2014. godine uzgajali marihuanu na području Srpca i Gradiške, koju su potom preprodavali. Protiv njih je pokrenuta istraga, tokom koje su prikrivenim istražiocima MUP-a RS, kodnih imena Zoka i Ana, nudili na prodaju narkotike u vrednosti od 50.000 evra. Nakon dogovora istražiocima su prodali kilogram marihune.

B. S. je u završnim rečima tvrdio da nikome nije prodavao drogu i da je u celu priču ušao da bi se osvetio kumu, koji je pričao da je on policijski doušnik.

Video: Sumnja se da su ovo ubice Slaviše Ćuluma koji je hladnokrvno likvidiran pred majkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA