≫ 

Fotografisao decu sa "zoljama", pa uz komentar "Srebreničke osice spremne za napad" objavio na Fejsu

Policija je u kući osumnjičenog poslala i oružje

  • 2
Policija, republika srpska, police Republic Srpska Foto: AFP/Profimedia

Pripadnici Uprave za borbu protiv terorizma i ekstremizma Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i Policijske stanice Srebrenica izvršili su juče na području opštine Srebrenica pretres na dve lokacije koje koristi S.N. i tom prilikom pronašli određenu količinu oružja, pišu Nezavisne.

Kako je saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, akcija je sprovedena nakon što je osumnjičeni 13. jula na svom Fejsbuk profilu objavio nekoliko fotografija dve devojčice koje na ramenima drže minsko-eksplozivna sredstva Zolje ili Ose, uz komentar: - "Srebreničke osice spremne za napad".

- Dana 22. jula 2020. godine je na istom Fejsbuk profilu napisao objavu: 'Neka započnu novu utakmicu. Pa opstati ili nestati. Oni drugačije i ne znaju osim da provociraju i nejač ubijaju'", navelo je Ministarstvo unutrašnjih poslova RS u saopštenju.

Kako se dodaje u porodičnoj kući S. N. policijski službenicu su prilikom pretresa pronašli pištolj "Glok 19" i dve ispaljene zolje. O celom događaju obavešten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, te će protiv njega biti podnesen izveštaj za krivično delo "Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija".

Akcija je sprovedena na osnovu Naredbe Osnovnog suda u Srebrenici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    29. jul 2020 | 10:58

    Pa takvima treba oduzeti decu a njih kastrirati.

  • goran...

    29. jul 2020 | 10:58

    koliko ima godina taj junak,dal je rodjen u ratu,posle rata ili je rodila majka do_rata,vjerovatno ovo poslednje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA