Pijani Slavonac upalio traktor, ali mu je pobegao: Vozio je sam po selu i napravio rusvaj

Pijani čovek je na kraju završio u bolnici jer mu je točak prešao preko noge

  • 0
prevrnut traktor Pinosava

Ilustracija Foto: Telegraf

Traktor i njegov pijani 64-godišnji vlasnik napravili su neviđen rusvaj u okolini Suhopolja u Slavoniji, a vlasnik je na kraju završio u bolnici, javlja portal Danica.hr.

Naime, muškarac pod uticajem alkohola od 1,93 promila ove nedelje je želeo je da pokrene traktor te je kroz otvorena vrata okrenuo ključ motora, ali nije proverio polugu ručice. Traktor se upalio te srušio pijanog 64-godišnjaka.

- U nameri da stavi u pogon traktor, kroz otvorena vrata okrenuo je ključ za pokretanje motora, a da se pre toga nije uverio da je poluga ručice menjača traktora u brzini. Traktor se upalio i odmah pokrenuo te je tom prilikom 64-godišnjak pao na tlo i zadnji levi točak traktora prešao je preko njegove noge - saopštili su danas iz virovitičke policije.

Traktor je potom samostalno nastavio nekontrolisanu vožnju. Srušio je ogradu, slomio metalni stub te oštetio privatni automobil. Potom je prešao preko odvodnog kanala te ušao u dvorište 84-godišnje komšinice.

Tamo je udario u betonski bunar, odbio se od njega te nastavio vožnju do betonske ograde susedne kuće, gde je zaustavljen.

Povređeni 64-godišnjak prevezen je u bolnicu u Virovitici i van je životne opasnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA