Likvidacija u Zenici: Izrešetan čovek na sportskom igralištu, za ubicom se još traga

Policija i dalje traga za počiniocem stravičnog zločina

  • 0
Bosanska federalna policija, Bosna, Sarajevo Foto: Marko Jovanović

Zenička policija još traga za muškarcem koji je sinoć pucao iz vatrenog oružja u Jasmina Husagića (32), koji je od zadobijenih rana preminuo u Kantonalnoj bolnici Zenica.

Pucnjava se dogodila oko 20.30 sati na sportskom igralištu u zeničkom naselju Jalija, od kada traje i potraga za počiniocem tog zločina, dok je nesretni Husagić u kojeg je ispaljeno više hitaca, oko 23 sata izgubio bitku za život.

- Stanje je nepromenjeno, još uvek nije uhapšeno lice koje je pucalo. Potraga se nastavlja - rekli su u MUP-u ZDK te dodali da u ovom trenutku ne mogu saopštiti više detalja o tom događaju, piše Avaz.

Prema svedočenju očevica ovog obračuna, u Husagića je, navodno, ispaljeno šest metaka. Očevidac pucnjave izjavio je za “Avaz” da su ispaljena tri metka, potom se čula vriska, a zatim i još tri pucnja.

Iako su zenički lekari, odmah nakon prijema na Odeljenje urgentnog bloka, operisali Zeničanina, on je preminuo na operacionom stolu. Navodno, koban je bio pucanj u predelu iznad karlice.

Video: Haos u Rusiji: Bivši bokser jednim udarcem ubio čoveka, u tuču umešana i dvostruka kikboks šampionka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA