Zagrepčanki u Trogiru auto namazali izmetom: "Dragi Dalmoši, ne brinite, nećemo više doći"

Žena kaže da nije zvala policiju, jer ne bi imalo smisla

  • 7
Ima li spasa za sezonu 2020? Foto: Pixabay/ JoelleLC

Nakon Zagrepčanke kojoj su u Trogiru izmet razmazali po kvaki automobila i pokidali brisače, Dalmatinskom portalu se javio još jedan čovek iz Solina koji je doživeo istu stvar.

- Meni su četiri stakla na levoj strani mog Renoa bila zamazana izmetom. Nisam to fotografisao, samo mi je bilo na umu da što pre dođem do praonice i skinem to s auta - priča Solinjanin.

Automobil je parkirao na lokaciji Balančane kraj stambenih zgrada. Reno je na tom mestu bio tri dana, a on misli da se to dogodilo zato što je njegov auto nekome smetao.

Inače, tokom vikenda jedna Zagrepčanka koja je s porodicom letovala u Trogiru, na svom je fejsbuk profilu objavila da joj je neko kvaku na automobilu namazao izmetom i usput pokidao brisače.

I ona kaže da je auto stajao na istom mestu tri dana, a "domaćinima" je poručila: "Dragi Dalmoši, ne morate se brinuti, više nećemo trošiti novce kod vas. Bila je izvanredna situacija, korona i to, verujte, da sam mogla bez karantina, otišla bih na Azurnu obalu ili Grčku….".

Ona je Večernji list ispričala da je iz Zagreba otišla u Trogir sa prijateljima na tri-četiri dana, a da su auto ostavili u sredu u kvartu na regularnom parking mestu.

- Kada smo došli do auta u subotu našli smo ga u takvom stanju s očiglednom porukom da nismo dobrodošli. Policiji nismo prijavljivali jer nema smisla. U blizini nema nadzornih kamera, sumnjam da bi našli svedoka, a i policija ne bi istraživala takav slučaj. Izmet smo odmah počistili, a brisače ćemo popraviti sami - ispričala je za Večernji list.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N.S.

    10. avgust 2020 | 19:53

    Idete na more koje nije vaše!!!!

  • Bibi

    10. avgust 2020 | 21:12

    Ja sam mislila da ih je mati naucila kulturi i higijeni. Fuj, fuj narod. Poznato mi je da su murdari , a sad im je ostalo jos manje u tanjiru za festu.

  • Ezra

    10. avgust 2020 | 20:10

    Hahaaaaaa, tko ce tkome ako ne hrvt hrvatu,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA