Danas sahranjuju porodilju iz Sarajeva koja je preminula od korone, njene poslednje reči su potresne

Belma je na svet donela sina i tri dana kasnije je preminula od korona virusa

  • 7
Belma Šoljanin

Facebook: Belma Šoljanin

Na groblju Vlakovo danas u 14.30 časova biće sahranjena Belma Šoljanin (37) koja je preminula u nedelju u 37. godiniOna je tragično preminula od posledica korona virusa tri dana nakon što je rodila sina .

Vest o njenoj smrti odjeknula je širom BiH i pogodila mnoge.

Belma Šoljanin, direktorka Instituta za majku i dete, iza sebe je ostavila supruga i troje dece, a njena poslednja objava na Fejsbuku je veliko upozorenje za sve nas.

- Kad ispod srca imaš još jedno srce, a dva srca kod kuće – svaka komplikacija, svaki bol, svaka sekunda neizvesnosti, brojanje dana bolesti su večnost… Taj strah niste doživeli. Kovid postoji… Ko ne veruje, trebao bi proći kroz odeljenje izolacije. Čuvajte se… Daće Bog da vam uskoro ispričam i našu priču. Hvala na porukama, podršci, lepim ječima, snazi… – objavila je Belma pre svog porođaja.

Belma je nažalost umrla od posledica teške upale pluća koju je uzrokovao koronavirus.

 

Šoljanin je bila suosnivači Udruženja i Facebook grupe Centar za trudnice i mlade majke - Savetovalište udruženja TIM, gde su žene iz cele BiH i regiona tražile savete i delile iskustva o trudnoći, porođaju, dojenju, majčinstvu...

Video: Ušli smo u crvenu zonu kovid bolnice: Virus nije izmišljen i ova odela ne oblačimo bez razloga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA