Užas u Jelenju: Mladića s motora oborila sajla koju je neko vezao za drveće, ostao na mestu mrtav

Meštani Jelenja pale sveće na mestu tragedije

  • 0
Motor, šuma, kroserica Foto: Pixabay

Hrvatska policija još istražuje sve okolnosti pod kojima je u nedelju u Jelenju tragično poginuo 21-godišnji Dorian Semion Valentić.

Stradao je u vožnji motociklom na šumskom putu u Jelenju, a celo mesto bruji da je vozeći se s prijateljem na “kroseru”, na šumskom putu naleteo na sajlu zavezanu za stabla preko puta.

- Momci su se spuštali šumskim putem prema asfaltu. Tad su naleteli na sajlu. U trenu ga je sajla zbacila s motocikla i pri tome ga teško povredila - kazao je za 24sata.hr meštanin upućen u ovaj događaj.

Kako piše list, prizor nesreće je bio stravičan. Prvi mladić ju salju uočio i sagnuo se, ali Dorian je nije video i zakačio se za nju.

- Moj Dorian je živeo punim plućima. Sad je bio ovde, sad onde... U nedelju nije ni planirao neku dužu vožnju, nije ni odelo obukao nego je otišao u radnom. Triput se vraćao kući - prvo je nešto vario, pa se vratio po gorivo, ali nakon trećeg odlaska više se nije vratio - rekla je Tanja, majka tragično preminulog mladića.

Na mestu tragedije brojni meštani zapalili su sveće za stradalog mladića. Žica je za nesrećnog mladića bila pogubna.

- Duže vremena je sajla tu, samo je pre bila postavljena niže, u visini kolena, a sad je bila podignuta, u visini prsa i vrata motociklista - rekao je jedan mladić.

Komšinica koja živi odmah do mesta tragedije rekla je da motociklisti često voze tuda i nikome nisu nikad smetali. Kazala je da se inače vozi njih pet-šest u skupini, a u nedelju je čula zvuk samo dva motocikla. To su bili Dorian i njegov prijatelj. Potresli su je zvuci Hitne, a potom i policije. Mladiću nije bilo spasa.

Video: Želeli su da izbegnu plaćanje putarine, ali su neslavno završili: Poslovice postoje zbog ovih ljudi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA