≫ 

Izboli joj muža, nju ranili: U masovnoj tuči u Sarajevu ubijen čovek koji nije imao veze sa sukobom

U Sarajevu ubijen muškarac i ranjena žena, nisu imali nikakve veze s ubicama

  • 0
Dete, nož, krađa, pretnja, maloletnici Foto: Shutterstock

U Sarajevu je sinoć, pola sata pre ponoći, došlo do sukoba više osoba u kom je na smrt izboden muškarac dok je njegova supruga povređena.

Kako javlja Klix, muškarac koji je ubijen i njegova supruga, koja je ranjena, nisu učestvovali u tuči. Naime, prema informacijama koje su dobili od komšija, u naselju je došlo do porodične svađe nakon čega je jedna osoba zatražila pomoć u dvorištu ubijenog muškarca.

Ubrzo nakon toga u dvorište stradalog stigli su i ostali akteri svađe, nakon čega je došlo do naguravanja, a nesrećni muškarac je dobio smrtonosni ubod nožem pokušavajući da rastavi osobe koje su se tukle. Njegova supruga je zadobila ubodnu ranu u leđa nakon što je prišla suprugu kako bi mu pomogla.

"Dobili smo dojavu u 23:30 sati da je u ulici Ranovačka, naselje Ahatovići, općina Novi Grad, došlo do tuče više osoba. Po dolasku na mesto događaja konstatovano je da je jedna osoba zadobila smrtonosne povrede nožem, a da je druga osoba lakše povređena, također nožem - kazao je portparol MUP-a KS Mirza Hadžiabdić.

Iza ubijenog muškarca ostalo je dvoje maloletne dece.

Policija je zbog ovog zločina uhapsila tri osobe.

Video: Uhapšen muškarac koji se sumnjiči da je ubio brata čekićem u glavu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA