≫ 

Identifikovani državljani Srbije povređeni u nesreći kod Dervente: Poginuo muškarac iz Beočina

Identifikaciju je izvršio dežrni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj, koji rukovodi istragom

  • 0
Sudar,  pešački prelaz, nesreća, kola Foto: Shutterstock

Vozač "mercedasa" koji je danas posle podne poginuo u saobraćajnoj nesreći u naselju Lug kod Dervente je 70-godišnji Vojin Petrović, iz Beočina, nezvanično saznaju "Novosti“ iz izvora upućenog u ovu tragediju.

Identifikaciju je izvršio dežrni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj, koji rukovodi istragom.

Povređeno je i troje saputnika ovog državljanina Srbije, Đ.P (76), J.P. (78) i R.P. (82), takođe svi sa područja opštine Beočin. Oni su nakon ukazane lekarske pomoći u Domu zdravlja u Derventi, prevezeni u dobojsku bolnicu.

Kako se navodi, Petrović je podlegao na licu mesta, a teže povrede opasne po život zadobio je njegov suvozače Đ.P.

Saobraćajna nesreća dogodila se oko 12.20 časova, a „mercedes“ smrtno nastradalog Petrovića sudario se sa kombijem za čijim upravljačem se nalazio M.S. (36), iz Dervente, koji je takođe prošao sa povredama.

Udes u Lugu, prouzrokovao je kilometrasku kolonu vozila i višečasovnu blokadu saobraćaja na magistralnom putu Derventa-Prnjavor, i dalje prema Brodu, Doboju i Bijeljini.

Nepuna 24 časa ranije, u subotu veče oko 20.10 časova, takođe na gotovo istom mestu u naselju Lug, nadomak Dervente, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su, takođe uz višečasovni saobraćajni zastoj, još četiri osobe povrđene. Povrede opasne po život zadobio je Dervenćanin D.S. (55), čiji se automobil „opel astra“ sudario sa automobilom marke „bora“, kojim je upravljao 28-godišnji N.P. Ovaj, takođe, Dervenćanin, prošao je sa lakšim ozledama, kao i njegovi saputnici S.I. i M.I.

Video: Teška nesreća kod Niša: Muškarac prešao u suprotnu traku, udario u kombi i poginuo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA