≫ 

Detalji zločina u Zagrebu: Danas je ubio brata, pre 6 godina mamu. Izbo je nožem i umotao u ćebe

Miroslav G. je u februaru 2014. godine kuhinjskim nožem nakon prepirke ubo majku šest puta u leđa te još najmanje deset puta po prsima

  • 10
Hrvatska, višestruko ubistvo, Igor Nađ ubijene Maja Josipa Tojagić Foto: Tanjug/FaH/ Damir Sencar

Dva mrtva muška tela policija je danas pronašla u zagrebačkom naselju Savica. Kako navodi Index.hr, Miroslav G. je ubio brata, a potom i sebe skokom s prozora zgrade.

Zagrebačka policija potvrdila je da su tela oko 15 sati pronađena u Ulici Vladimira Ruždjaka.

- Sumnja se u nasilnu smrt, najverovatnije se radi o ubistvu i samoubistvu - kratko je izvestila policija, ne otkrivajući detalje.

Kako se navodi, muškarac koji je danas ubio brata pa sebe pre šest godina ubio je i svoju majku, 2014. godine osuđen je zbog ubistva na šest godina zatvora.

Pušten je na slobodu prošle godine i brat kog je ubio mu je bio staratelj jer je proglašen neuračunljivim. Sud je dosudio da mora da se vrati da živi s bratom u stan u kom je ubio majku.

Miroslav G. je u februaru 2014. godine kuhinjskim nožem nakon prepirke ubo majku šest puta u leđa te još najmanje deset puta po grudima. Majku je ostavio u lokvi krvi. Kariranom ćebetom joj je prekrio glavu, a deo trla jaknom.

Zločin je otkriven tek idući dan kada je drugi sin, zabrinut što se ni majka ni brat ne javljaju, došao do porodičnog stana u Ulici Vladimira Ruždjaka.

Video: Spektakularno hapšenje osumnjičenih za likvidaciju u Kaluđerici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    18. septembar 2020 | 21:30

    Samo 6 godina . I naravno izadje ubije jos ljudi i opet 6 i sve u krug. Sta je sa glupim zakonima vise????????

  • Vesna

    18. septembar 2020 | 20:26

    Super,sad ove što su ga pustili lepo u zatvor!ubicu majke posle par godina pustoš iz zatvora i još pri tom proglasis ga neuračunljivim ali ga pustis da živi na slobodi ...E sad dragi moji da se ja pitam vi bi ribijali doživotne zbog ovog

  • Cule

    18. septembar 2020 | 21:07

    Skoro pa serijski, porodicni, ubica. Ovo "porodicni" mu dodje kao uza specijalnost i to zaslugom suda. Da nije sam sebi presudio, sud bi mu, ceneci po dosadasnjoj praksi, nalozio da posle par godina zivi kod sledeceg rodjaka, najblizeg po stepenu srodstva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA