≫ 

Došao iz Minhena, pa divljao selom 200 km/h i snimak okačio na Fejsbuk

U PU Tomislavgrad ističu da im je ovaj vozač zbog prebrze vožnje poznat od ranije

  • 7
Voznja, vozac Vozio kroz selo 200 na satb / Foto: Pixabay, Shutterstock

Službenici PU Tomislavgrad uručili su prekršajni nalog osobi J.B. (26) rođenoj u Zagrebu, a nastanjenoj u Minhenu, zbog bahate vožnje u naselju Kovači.

Spomenuti je 15. septembra ove godine, oko 22 sata, vozeći kroz naseljeno mesto Kovači, počinio saoraćajni prekršaj vozeći brzinom većom od 50 km/h u odnosu na dopuštenu (vozio brzinom većom od 140 km od dopuštene), a potom je snimak te vožnje objavio na društvenim mrežama, piše hercegovina.info.

Prekršajni nalog uručen mu je i zbog vožnje tehnički neispravnim vozilom tokom istoga dana u Vukovarskoj ulici u Tomislavgradu kao i remećenja javnoga reda i mira – naročito drskoga ponašanja i omalovažavanja ovlašćenih službenih osoba u obavljanju službene dužnosti. O svemu je upoznat MUP HBŽ-a.

PU Tomislavgrad ističu da im je ovaj vozač zbog prebrze vožnje poznat od ranije, kao i da je do sad učestvovao u tri saobraćajne nezgode. Takođe navode da poseduje nemačku vozačku dozvolu, te da na području ove opštine ima još nekoliko mladih vozača koji se ponašaju na ovakav ili sličan način, očito nesvesni da svojim „hirovima“ ugrožavaju sigurnost svih učesnika u saobraćaju.

Ogorčeni ovakvim ponašanjem vozača, meštani MZ Kovači ovih dana nameravaju da organizuju potpisivanje peticije. Njome će tražiti promenu saobraćajnog režima kroz Kovače, odnosno zabranu preticanja ili postavljanje radara, naročito u delu saobraćajnice uz koju se nalazi Centar za odgoj i obrazovanje dece s većim poteškoćama u razvoju "Nova nada".

Video: 200 na sat u krivinu je prevaziđeno: Bahati vozač zgazio 360 km/h na auto- putu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnogorac

    19. septembar 2020 | 11:24

    Nema veceg seljaka od gastrbajterskog

  • TIHI

    19. septembar 2020 | 11:58

    Nista gore nego kad seljak izadje iz gumenog opanka u kozne cipele. Da sam dole vlast, ja bih mu oduzeo i auto i vozacku i par godina cuze. Nazalost u od ex kulturne Yuge, dobili smo divlji zapad, pun kriminala i nekulture.

  • Ivangm👁

    19. septembar 2020 | 13:08

    A u Minhenu jede PASTETU CEO DAN dobro posoljenu😜 Da ustedi neki evro i onda dodje u Srbiju i krece lozana ocu reci SELJANA...🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA