Užas u Zagrebu: Zatočio i maltretirao devojku, skočila kroz prozor da se spase

Devojka je hitno prebačena u bolnicu gde su joj konstatovane teške telesne povrede

  • 0
Hrvatska policija Foto: Tanjug/AP

Nakon što je u stanu na zagrebačkoj Peščenici bila zatočena i maltretirana ceo jedan dan, devojka je sebi spasla život skokom kroz prozor i u padu zadobila teške povrede.

Zbog protivpravnog oduzimanja slobode, policija je lisice na ruke stavila 43-godišnjem muškarcu koji je ispitan u prostorijama Opštinskog državnog tužilaštva u Zagrebu. Tužilaštvo je protiv njega pokrenulo istragu, a sudija istrage Županijskog suda u Zagrebu mu je odredio jednomesečni pritvor kako ne bi uticao na svedoke i ponovio krivično delo, prenosi Jutarnji.

Prema onome što je poznato, 43-godišnji nasilnik je od 15. do 16. septembra u stanu u kom je živeo s devojkom "uzeo" stvar u svoje ruke. Nakon što je vrata zaključao i ključ sakrio, prema devojci je bio fizički nasilan. Ujedno ju je i ponižavao vređajući je pogrdnim rečima, a u jednom trenutku joj je uzeo i mobilni telefon kako ne bi mogla potražiti pomoć.

Uprkos strahu od nasilnika prestravljena žena je pokazala retko viđenu hrabrost jer je, videvši da teroru nema kraja, potražila spas skočivši kroz prozor. Povrede koje je zadobila u padu lekari u bolnici su okarakterisali kao teške.

Video: Narkoman u parku pokušao da otme dete iz naručja oca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA