≫ 

"Vrbuje ih kod OŠ Branko Radičević": Pedofil devojčice poziva na seks, Banjalučani u panici

* Devojčice iz Banjaluke na meti manijaka * Traži im nage fotografije i nagovara na seks * Viđen i kako se mota oko škole

  • 2
Laptop, pedofilija Foto-ilustracija: Shutterstock

Meštani Banjaluke uznemireni su nakon što se na društvenim mrežama pojavila informacija da jedan mladić poziva devojčice na seksualne odnose i traži njihove slike bez odeće.

Prema saznanjima Srpskainfo, reč je o mladiću starom oko 20 godina, koji već duže vremena prilazi devojčicama u blizini škola i pokušava da stupi u kontakt s njima.

Sagovornici lista ističu da su ceo slučaj prijavili policiji.

To je mladić koji živi u naselju Veseli Brijeg u Banjaluci i za koga smo nedavno saznali šta radi. On najčešće dolazi do Osnovne škole “Branko Radičević” i tu prilazi učenicama uzrasta od 10 do 12 godina. Nakon što stupi kontakt s njima, traži njihove brojeve telefona ili profile na društvenim mrežama – kaže sagovornik.

Čeka da se zaljube, a onda kreće da ih spopada

Potom stupa u kontakt s devojčicama i kreće da se dopisuje s njima.

- Nakon što primeti da su se devojčice zaljubile u njega, on pokušava da ih nagovori da se slikaju i da mu pošalju slike – ističe izvor Srpskainfo.

Ovaj slučaj je otkriven nakon što su kod jedne devojčice primećene poruke. Jedna od poznanica te učenice o tome je obavestila javnost preko društvenih mreža, ali i policiju.

- Zasmetalo mi je to što je on dosta stariji od nje, a čula sam da se dopisuje i s drugim devojčicama. U porukama je tražio da mu pošalje svoje slike, što je ova devojčica odbijala. Pored toga, pričali su i o seksualnim odnosima. Zbog toga sam odlučila da sve objavim na društvenim mrežama, kako bih upozoroila i druge roditelje da pripaze s kim im se deca dopisuju – pojasnila je sagovornica.

Dodaje da je reč o devojčicama koje su jako mlade i koje se onda „ludo“ zaljube u njega i pristaju skoro na sve njegove zahteve.

– Kada primeti da su se zaljubile u njega, on to iskorišćava i to se može videti u porukama koje im je slao. Devojčica iz komšiluka je tražila savet od mog supruga šta da radi po tom pitanju, jer je i njoj slao poruke. Mi smo to prijavili policiji – ističe sagovornica Srpskainfo.

Dodaje da je sve to objavila na Fejsbuku, jer želi da svi vide to.

– Ne želim da im uništi mladost dok su one još na početku puberteta i ne znaju ništa o životu. Razlika u godinama nije ogromna, ali je to vid pedofilije, uzevši u obzir slike koje je tražio. Ima ih još par koje ga „vole“ – pojašnjava sagovornica.

Prema njenim rečima, oni razumeju da je on mlad i da možda nije svestan šta radi, ali da ga svakako treba neko upozoriti na to.

- Ako nije konkretno prekršio zakon, treba mu reći da to više ne radi. Nije nama cilj da on mlad ode u zatvor i da mu se uništi život, ako nije „prešao granicu“. Međutim, ako se ne reaguje na vreme, postoji mogućnost da uspe da ubedi devojčice... – poručila je sagovornica.

Policija proverava informacije

Portparol Policijske uprave Banjaluka Danijela Mučibabić rekla je za Srpskainfo da su za ovaj slučaj saznali nakon natpisa na društvenim mrežama.

– Odmah je pokrenuta istraga i policija preduzima sve radnje kako bi se utvrdilo da li u ovom slučaju ima elemenata prekršajne ili krivične odgovornosti – poručila je Mučibabićeva.

Video: Policija uhapsila pedofile koji su podvodili devojčice preko društvenih mreža

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika delija momak

    22. septembar 2020 | 14:24

    Pustite decu da se vole 😃😃🥰🥰😂🍻💪

  • Zoka

    22. septembar 2020 | 15:09

    Te devojcice imaju roditelje da ih sacekaju ispred skole. Tako je bilo kod nas u Bgd,pojavili su se dileri ispred skole,ja sa posla popodne pravo ispred skole i cekam sina,otac ne. A kada ide pre podne,ja posto sam na poslu,moja mama ga odvede i vrati. A vi znate ko je,organizujte se roditelji i znate kako da branite svoju decu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA