≫ 

Sumnja se da je pomagao ubicama da prikriju tragove: Još jedno hapšenje zbog ubistva Ljiljane Simić

Osumnjičeni D.T. će biti uz krivičnu prijavu sproveden Višem državnom tužiocu u Podgorici

  • 1
Ljiljana Simić Ubijena Ljiljana Simić / Foto: Privatna arhiva/Direktno.rs

Službenici Sektora kriminalističke policije u saradnji sa službenicima Centra bezbednosti Herceg Novi danas u Podgorici  uhapsili D.T. (24) iz Herceg Novog zbog sumnje da je pomogao osumnjičenima za ubistvo Ljiljane Simić (54) .

Kako se navodi u saopštenju crnogorske policije, D. T. se sumnjiči da je pomogao osumnjičenom državljaninu Crne Gore Z. M. (47)  pošto je, kako se sumnja, u mestu Mokrine navodno usmrtio Ljiljanu Simić koja ima državljanstvo Kanade.

U saopštenju policije stoji da se sumnja da je D.T. pomogao Z.M. u skrivanju predmeta i tragova u vezi sa izvršenjem ubistva i preduzeo druge aktivnosti radi sprečavanja otkrivanja krivičnog dela i izvršioca.

Osumnjičeni D.T. će biti uz krivičnu prijavu sproveden Višem državnom tužiocu u Podgorici na dalje postupanje. Crnogorska policija podseća u saopštenju da je u kratkom roku "rasvetlila ubistvo i identifikovala osumnjičene".

Takođe, uhapšen je državljanin R. D. (36) takođe zbog ubistva Ljiljane Simić.

Video: Snimak pokušaja uništavanja dokaza nakon napada na Zvicera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    22. septembar 2020 | 18:49

    Sta to ima u ljudima cudno da ne mogu da zive u miru,da budu pakosni,prekomerne ljubomore,pohlepe,agresivnosti,pokvarenosti,Boze me oprosti ovo je sve osim sveta ljudi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA