≫ 

Nakon jezivog snimka sa staklenog vidikovca u Hrvatskoj majstori proveravali svaki šraf

Odmah je obavešten izvođač radova koji je išao da proveri svaki šraf na vidikovcu

  • 2

Snimak koji je se pojavio na Facebook-u, a koji je nastao na Skywalku (staklenom mostu) na Biokovu iznad Makarske, izazvao je šok u regoinu. Naime, na snimku se vidi muškarac koji demonstrira kako se lako odvija šraf na delu odgrade na 1.228 metara visine.

Snimak je objavljen na stranici Dnevna doza makarskog nereda, koja inače objavljuje komunalne i druge probleme u Makarskoj i okolini.

Nakon nepunih 90 dana od otvorenja Skywalka, šrafovi se sami odvidavaju - stoji u objavi.

- Evo ga, lagano se otvara - kaže muškarac na snimku.

Odmah su se oglasili iz Javne ustanove Park prirode Biokovo, koja je zadužena za Skywalk. Tvrde da su svi šrafovi "na mestu".

Oni kažu kako je izvođač radova obavešten kad je video izašao u javnost i dodaju i da nisu uočene nepravilnosti, prenosi Index.

- Vidikovac Nebeska šetnica - Skywalk Biokovo prošao je sva potrebna testiranja sigurnosti i izdržljivosti pre nego što je otvoren za posete. Nakon što je video izašao u javnost, o istome je obavešten izvođač radova, kao i stručni nadzor te su provereni svi šrafovi na rukohvatu za koje je utvrđeno da su u ispravnom stanju. Vidikovac ostaje otvoren za posete do zatvaranja sezone. Ističemo kako je sam vidikovac od otvaranja posetilo više od 100.000 posetilaca - stoji u saopštenju.

Video: Od pogleda s njih svi se zaljube u Srbiju: Ovo su najlepši vidikovci naše zemlje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA