≫ 

Devojčica propala kroz zatvoreni šaht nasred trga na kom se igraju deca: Horor u Rijeci

Poklopac šahta se izokrenuo kada je dete stalo na njega i devojčica je propala

  • 0
Mišeluk, Novi Sad, šaht, pas Ilustracija Foto: Privatna arhiva

Uz obilne kiše, poput one koja je juče padala u Rijeci, česti su problemi sa šahtama, a sinoć je umalo došlo do tragedije kada je na Drenovi tokom igre na trgu, na zelenoj površini na kojoj se i inače deca često igraju, jedna devojčica je pala kroz “zatvoren” šaht.

- Večeras nam je dete palo u šahtu. Ovu na slici. Šahta je bila zatvorena, ona je potrčala preko nje, a zatvorena šahta se izokrenula i ona upala unutra. Srećom je to ona plitka varijanta, postoje i duboke gde samo nestaneš. Sada nećemo razmišljati o toj opciji tragedije, UC je dobro i sad spava - napisao je Kristian Benić na Facebook-u.

On kaže da se šahta nalazi nasred zelenog dela površine prilično solidno plaćenog središnjeg drenovskog trga na kojem se mahom igraju deca.

Večeras nam je dijete palo u šahtu. Ovu na slici. Šahta je bila zatvorena, ona je potrčala preko nje, a zatvorena šahta...Posted by Kristian Benić on Wednesday, 23 September 2020

- Ovakav level šoka nisu tri pandemije. Uglavnom, nisam neracionalan tip, ne mislim da gradska komunalija može i mora odmah da reši svaki mikro problem, ali kada pogledam listu poteza, ponašanje pojedinaca, disfokuse, način provođenja pojedinih projekata iz te sfere pitaš se kako svi ne upadnemo u neku šahtu. Uglavnom, nikada dete ne sme da upadne u šahtu jer se igra - napisao je Benić.

Jutro nakon Benić je i dalje u šoku jer mu je neverovatno da se takve stvari mogu događati.

“Nije mi namera nikoga da optužujem, ali šahte su na svakom koraku i ovo se može ponoviti s puno gadnijim posledicama pa ovo govorim kao upozorenje - rekao je Benić za Novi list.

Video: Mali Kinez propao kroz šaht, prolaznici se polomili da ga izvuku živog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA