Kraljica džeparoša pokušala da se obesi u banjalučkom zatvoru: Policajci je spasli vešala

Džindo su zatekli na stolici sa belom plahtom koju je nameravala da omota oko vrata

  • 2
Sabaheta Džindo

Foto: PU ZAGREBAČKA

Sabaheta Džindo, poznata kao kraljica džeparoša, pokušala je da izvrši samoubistvo u KPZ-u Banja Luka, piše Srpskainfo.

Džindo je, prema pisanju portala, juče pokušala da se obesi u kupatilu pritvorske jedinice u kojoj boravi, a u tome su je sprečili policajci.

- Džindo je u jutarnjim časovima bila u kupatilu pritvorske jedinice i dežurna policajka prva je primetila da se nešto sumnjivo događa. Naime, Džindo je zaklonila pogled tako što je otvorila vrata toaleta, a na pitanje policajke šta radi odgovorila je da nešto popravlja - objasnio je izvor iz banjalučkog zatvora.

Dežurna policajka obavestila je kolege, pa su zajedno ušli u pritvorsku ćeliju, gde su Džindo zatekli na stolici sa belom plahtom koju je nameravala da omota oko vrata, kako bi se obesila.

Džindo je poznata po krađama širom Bosne i Hercegovine. Krala je kako u Sarajevu, tako i u Prijedoru, Zenici, Travniku, Banjaluci, Foči, Tuzli. Kako bi činila krivična dela, Džindo je odlazila i van granica BiH. Ona je u Zagrebu pokrala 13 osoba. Takođe, krala je i u Splitu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pprr

    26. septembar 2020 | 10:09

    Greota

  • Silvija

    27. septembar 2020 | 09:48

    Steta sto joj nije uspelo,ova zena kralj dzeparosa koja podvodi decu da kradu za nju i upropascuje im buducnost Ostace malo u zatvoru i pustice je da radi stari posao,sto podkradaju stare à sto nezasuce rukave i nesto radi ?To je njen trik,hoce da se obesi hhhh opet kradljivica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA