Hrvat iznajmljuje stan opremljen seks igračkama: "Sve je dezinfikovano, imamo za svakoga po nešto"

Na policama se mogu videti razna seksualna pomagala, od vibratora, dilda do igračaka za parove

  • 2
Apartman  Osijek igračke za seks Foto: Booking

Na stranama za iznajmljivanje stanova danas se može naći svašta, a jedan takav u Osijeku za dnevni najam u ponudi ima i seks igračke.

Naime, potpuno opremljen stan nema samo uobičajene sadržaje. Na policama se mogu videti razna seksualna pomagala, od vibratora, dilda do igračaka za parove.

- Ljudi to normalno koriste, zato i je u ponudi. Stan se iznajmljuje kao i svaki drugi. Naši gosti smeju da koriste sve što je u apartmanu. Naravno, to koriste oni koji žele - rekao je vlasnik apartmana Rigel u Osijeku, navode 24sata.

Dodao je i da se to nekome sviđa, a nekome ne, no on želi da bude dobar domaćin pa onima koji dođu, omogućiti i takvu vrstu sadržaja. Pored ovoga, vlasnik ima još dva apartmana u Osijeku i jedan u Vukovaru, no samo u ovome se mogu naći igračke.

- Stan je dobro opremljen i u njemu mogu boraviti svi, od porodice, parova, prijatelja, samaca... Ovo je samo dodatna ponuda. Imamo pun ormar, za svakoga ponešto. Svaki put se sve naravno dezinfikuje tako da nema straha - rekao je vlasnik te napomenuo da svi zainteresirani apartman mogu iznajmiti na broj telefona 0998822677.

Video: Zdravstveni radnici u Španiji dobili 1.000 besplatnih pomagala za seks

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA