≫ 

Lopov upao u dvorište, ubo se na šiljak, pa visio dok nije došla Hitna: Nije vic, imamo snimak

Čitateljka Telegrafa u specifičnoj situaciji posle dešavanja u njenom dvorištu

  • 40

Jedna porodica imala je u svom dvorištu nezvanog gosta - lopova koji je preskočio ogradu i pokušao da uđe u njihovo dvorište. Tehnički je i ušao, ali noga mu je stala zabodena na ogradi i nesrećnik je tako visio sve dok nije došla Hitna pomoć da ga spase.

Pokušaj da nešto ukrade pretvorio mu se u pravi pakao. Zamka u koju je upao držala ga je čvrsto na mestu, a on je u bolovima mogao samo da čeka da ga oni koje je hteo da ojadi na kraju spasu.

- Oni su njega skinuli s toga i zavili mu nogu. Nije mu uopšte curila krv iz noge, zato što je visio naglavačke i sva mu se krv slila u glavu - priča vlasnica kuće u koju je čovek upao, a sve se odigralo u Mostaru.

U pitanju je, kaže, migrant marokanskog porekla, pa veruje da nema ni dokumenta i da, iako ga je policija zaista odvela na razgovor, on na kraju neće odgovarati.

- Kada su ga skinuli sa ograde odneli su ga u Hitnu pomoć i, kako smo čuli od nekog doktora, on je ležao u bolnici jedno veče i navodno su mu našli praznu tablu apaurina, sad, da li je on sve to popio, pa je bio drogiran, ko zna... Juče su mi neki drugari rekli da su videli da ga je policija pokupila, videli su da vode migranta sa zavijenom nogom, ne znamo šta je daje bilo s njim - priča ona.

Kako kaže, već su imali loša iskustva sa lopovima, pa je tako kuća bila zaključana i migrant, sve i da je hteo, ne bi mogao da uđe unutra.

- On nije imao ništa kod sebe, ni oružje. Bukvalno mislimo je došao da ukrade stolicu iz dvorišta, jer onda oni to prodaju za 10-20 maraka negde. Verovatno bi probao da uđe u kuću da je bilo otključano, ali kako smo mi prošli put imali provalnika, mi se zaključavamo - kazala je ona.

Inače, ovaj lopov zakačio se za njihovu ogradu u 23.40 sati, dok je porodica još bila budna i gledala TV program.

Video: Najsmešnija pljačka u Beogradu: Lopovi ukrali pazar iz kafića pa se grlili ispred kamere

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baki

    27. septembar 2020 | 14:46

    Trebalo ga je ostaviti preko noći da omekša a onda mu polomiti sve koske da zapamti kada je došao u Wvropu da krade...kod njega inače ode ruka...

  • Bata raka

    27. septembar 2020 | 14:40

    To su fini pitomi ljudi. Hajde da im pomognemo. Jadni migranti

  • 534

    27. septembar 2020 | 14:20

    Zar po lopove ne dolazi prvo Policija?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA