Pas izujedao baku i unuku (4) u Petrovu: Otrgao se sa lanca i napao ih

Protiv M. J., vlasnika psa, će Okružnom javnom tužilaštvu biti dostavljen Izveštaj o izvršenom krivičnom delu izazivanje opšte opasnosti

  • 2
Mađarski pulin Foto: Pixabay

Pas rase mađarski pulin, čiji je vlasnik M. J. napao je baku i njenu četvorogodišnju unuku u Petrovu, i obe zadobile lake telesne povrede po nogama, saznaju "Nezavisne".

Navodno je pas bio zavezan ispred kuće pa se otrgnuo sa lanca, istrčao i napao stariju ženu i dete, koje je tom prilikom povredio po nogama, ali na svu sreću nisu u pitanju ozbiljnije povrede.

Kako je saopšteno iz PU Doboj, policijskoj stanici Petrovo, 24. septembra oko 14.55 časova, prijavljeno je da je pas, čiji je vlasnik M. J. sa područja opštine Petrovo, napao dve osobe.

- Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Petrovo koji su potvrdili navode prijave i utvrdili da se radi o psu rase mađarski pulin, vlasništvo M. J.,  te da je dva lica, od kojih je jedno maloletno izujedalo po nogama - saopšteno je iz policije.

Baka i unuka su zadobile lake telesne povrede, a lekarska pomoć im je ukazana u Domu zdravlja Petrovo.

Protiv M. J. će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izveštaj o izvršenom krivičnom delu Izazivanje opšte opasnosti.

Video: Novi skandal američke policije: Pucali na 13- ogodišnjeg autističnog dečaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mm

    2. oktobar 2020 | 06:55

    Korpa , korpa, i samo korpa je resenje i naravno, psi samo tamo gde je predvidjeno za njih a ne da se setaju na sve strane

  • Licemerka

    28. septembar 2020 | 19:51

    Psi?😡😡

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA