≫ 

Bakirova žena popila kaznu zbog bahatog parkiranja: Mercedes ostavila nasred trotoara

Izetbegovićeva popela automobil na trotoar i tu ga i ostavila

  • 4
Saobraćajna policija

Foto: Marko Jovanović

Sebija Izetbegović, direktorka Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu i supruga lidera SDA Bakira Izetbegovića, kažnjena je sa 40 konvertibilnih maraka (oko 20 evra) nakon što je svoje vozilo nepropisno parkirala na trotoaru u Titovoj ulici u centru Sarajeva.

Supruga prvog čoveka Stranke demokratske akcije u ponedeljak je otišla u kupovinu, pa je svoj skupoceni Mercedes, umesto na propisni parking koji od Titove ulice nije udaljen više od stotinak metara, odlučila da zaustavi i ugasi na jednoj od najprometnijih ulica u gradu.

Na upit portala Klix.ba o sankcijama u vezi za spomenutim događajem, u Odeljenju za odnose s javnošću Uprave policije su potvrdili da je Izetbegović kažnjena "u skladu sa zakonom".

- Osobi inicijala S. I. policijski službenik je izdao prekršajni nalog zbog prekršaja nepropisnog parkiranja za koji je ona prihvatila odgovornost. Izrečena je novčana kazna u iznosu od 40,00 KM u skladu sa zakonom - saopštili su iz policije.

Treba istaći da, ukoliko kaznu plati u roku od osam dana, ona će iznositi zapravo 20 KM, s obzirom na pravilo o oprostu 50 posto kazne koji važi za sve građane BiH.

Video: Bahato i bezobrazno: Dara se nepropisno parkirala i zagradila automobile na parkingu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 7890

    1. oktobar 2020 | 00:17

    Valjda je umislila da je Alah i da joj se svi (s)klanjaju. Pa sramno je kakvu je kaznu dobila.

  • Vodolijax

    1. oktobar 2020 | 07:27

    E pa nije policajac znao da je to njen automobil jer da je znao on bi tu brzo montirao znak za dozvoljeno parkiranje.Izmetbegović je već kaznio policajca.

  • panic

    1. oktobar 2020 | 00:54

    smejurija trebalo je u visini plate odrediti kaznu nekoliko hiljada maraka jel plata joj nije ispod 50 000 maraka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA