Muškarac uhapšen zbog sumnje da je snimao žene u toaletu robne kuće u Banjaluci

Tamošnji mediji navode da je osumnjičeni M. S. i ranije privođen, pošto je ženi iz Banjaluke, kojoj je iznajmio stan, pretio da će objaviti eksplicitne snimke nje i partnera

  • 2
Hapšenje, lisice Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija u Banjaluci uhapsila je juče M. S. zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo neovlašćeno fotografisanje.

- Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, juče su identifikovali i izvršili kriminalističku obradu nad M.S. iz Banjaluke, zbog osnova sumnje da je počinilo krivično delo neovlašćeno fotografisanje - navedeno je saopštenju Policijske uprave Banjaluka, prenose "Nezavisne".

Policija je otkrila u saopštenju da je juče prijavljeno da je nepoznati muškarac bio u ženskom toaletu u robnoj kući u Banjaluci i "neprimetno" snimao i fotografisao žene koje su ulazile u te prostorije.

O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Kako javlja "Srpskainfo", uhapšeni M. S. i ranije je privođen pošto je ženi iz Banjaluke, kojoj je iznajmio stan, pretio da će objaviti eksplicitne snimke nje i partnera.

Video: Objavljen snimak hapšenja Siniše Šakića u centru Banjaluke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA