Snimci sa mesta dvostrukog ubistva u Crnoj Gori: Tela ubijenih i dalje u vikendici u Veruši

Jedna žrtva pronađena na samom pragu vikendice

  • 1
Veruša Crna Gora vikendica ubistvo Printskrin: Youtube/Standard

Policijski inspektori i forenzičari nastavljaju i danas sa uviđajnim radnjama na Veruši u Crnoj Gori po nalogu i uz prisustvo Višeg državnog tužioca, a povodom ubistva Danila P. i Nemanje P.

Tela nastradalih su još na licu mesta. Policijskom trakom ograđeno je šire mesto ubistva, prenosi Standard.

Forenzičarske ekipe počele su sa izuzimanjem tragova sa lica mesta. Pažljivo pregledaju teren u cilji pronalaska tragova čijim bi veštačenjem doprineli istrazi.

Više inspektora iz kriminalističkog sektora prisutno je na licu mesta.

Forenzičari detaljno pregledaju ogradu oko vikendice i ulazna vrata. Proverava se da li ima tragova i iza kuće.

Telo jednog od stradalih nalazi se na samom pragu vikendice na Veruši. Ispred kuće je parkirano vozilo za koje se pretpostavlja da pripada jednom od stradalih.

Pema nezvaničnim informacijama iz istrage, ubica je jednu od žrtava upucao čim je otvorio ulazna vrata. Policija ispituje da li je više od jedne osobe učestvovalo u ovoj likvidaciji.

Mesto zločina je od sinoć pod konstantnim nadzorom policije.

Vikendica u kojoj su mladići ubijeni okružena je kućama koje su udaljene pedesetak metara.

Iz UP nezvanično je rečeno da je meštanin Veruše prijavio da je ispred jedne vikendice zatekao beživotno telo Nemanje P.

Nakon što su izašli na lice mesta, u kući su pronašli i beživotno telo Danila P.

- Policiji je juče oko 18:20 A.P. prijavila da joj suprug N.P. (1992) ne odgovara na pozive i da se nalazi u vikendici u Ljevorečkim Tuzima, u blizini Kolašina sa licem D.P. te da je komšija obišao vikendicu i zatekao ispred ovog objekta N.P. bez znakova života. Policija je izašla na lice mesta gde je zatekla ovo lice bez znakova života. Na licu mesta je zatečeno jos jedno beživotno telo, čija je identifikacija u toku - saopšteno je iz Uprave policije.

Danilo P. je avgusta 2019. godine bio uhapšen i sproveden u istražni zatvor, nakon što je policija kod njega, tokom kontrole u Siti kvartu u Podgorici, pronašla pištolj sa metkom u cevi.

Takođe, pripadnici podgoričke policije hapsili su i Nemanju P. 2016. godine, zbog sumnje da je posedovao tri pištolja bez dozvole i da je ugrozio sigurnost radnice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    19. oktobar 2020 | 18:28

    Опа, продужени викенд 😂 Има се, може се !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA