Egzekucija kod Veruše: Nemanja i Danilo izrešetani hicima iz automatskog oružja?

Pošto se nije javljao, njegova supruga Aleksandra pozvala je komšiju sa sela, da proveri da li je sa Nemanjom sve u redu i da li mu je automobil ispred kuće

  • 2
Veruša, Ubistvo, Kavčani, Kavački klan

Foto: Printscreen/Youtube/Standard

Nemanja P. (29) i Danilo P. (20) ubijeni su za vikend kod Veruše u Crnoj Gori, a policija sumnja da su napad počinila dva napadača.

Kako tvrde "Novosti", pretpostavlja se da su napadači pucali iz automatskog oružja, a policija je pronašla više od 30 čaura na mestu ubistva. Prema nezvaničnim informacijama, nekoliko osoba privedeno je na saslušanje.

Tokom uviđaja policije, novinari "Vijesti" su na mestu ubistva zatekli i članove porodice ubijenog Nemanje P, koji su kazali da je žrtva tamo došla u četvrtak sa svojim drugom.

Porodica tvrdi da Nemanja nije bio bio član nikakve kriminalne grupe, i da je na Verušu došao sa Danilom P. kako bi odmorili. Sa njim su se, kažu, čuli u subotu tokom dana, ali već oko 20.45 sati više nije bio na mreži.

Pošto se nije javljao, njegova supruga Aleksandra pozvala je komšiju sa sela, da proveri da li je sa Nemanjom sve u redu i da li mu je automobil ispred kuće. Samo nekoliko minita kasnije, komšija je pozvao Aleksandru i saopštio joj da je Nemanja ubijen.

Ubijeni su, prema nezvaničnim informacijama iz bezbednosnih krugova, bili bliski kavačkom kriminalnom klanu, zbog čega se sada navodno ispituje da li je ovaj zločin nastavak sukoba kotorskih kriminalnih klanova.

Odgovor na ovo pitanje nije mogao da da dežurni tužilac, ali je potvrdio deo spekulacija, tvrde "Vijesti".

- Ne mogu da tvrdim, takva saznanja lično ne posjedujem, a lica su prema podacima koje sam dobio od policije bezbednosno interesantna - saopštio je Zoran Vučinić, viši državni tužilac u Vrhovnom državnom tužilaštvu (VDT).

Video: Snimak hapšenja Ivana Kontića u Crnoj Gori

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mišo

    20. oktobar 2020 | 09:42

    Ma nisu tu čista posla šta da se odmaraju od čega

  • Драган

    20. oktobar 2020 | 08:59

    У којем веку се ово десило?Каква неписменост ?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA