≫ 

Pijani klinci demolirali kafić, pretukli vlasnika, pa otišli da zapale pumpu: Luda noć u Bijeljini

Osumnjičeni su uzeli crevo, iz koga su krenuli da ispuštaju plin, preteći da će zapaliti objekat

  • 1
Cene goriva bi trebalo da ostanu stabilne

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Prava drama odigrala se u utorak uveče u bijeljinskom naselju Ljeljenča, kada su dvojica muškaraca, od kojih je jedan maloletan, pretila da će zapaliti benzinsku pumpu "Dragstes", u čemu su ih sprečili radnici te pumpe, a potom ih predali policiji, pišu Nezavisne.

Policija je uhapsila Alena A. (20) iz Bijeljine, i njegovog tri godine mlađeg sugrađanina, koje terete za više krivičnih dela.

Obojica su, kako je potvrđeno Nezavisnim, bila pijana - Alen A. je imao 1,74 g/kg, a maloletnik 1,26 promila alkohola u organizmu.

Policijskoj stanici Bijeljina prethodno se, oko 19.30, obratio vlasnik kafića koji se nalazi preko puta ove benzinske pumpe, prijavivši da ga je napao jedan mladić, te da je taj napadač, sa još jednim mladićem, oštetio inventar u ovom ugostiteljskom objektu.

- Vlasnik kafića prijavio je da ga je jedan od napadača udario, te da je potom sa još jednim mladićem počeo da lupa. Vlasnik kafića upućen je na medicinski pregled, a o stepenu njegovih povreda dežurni lekar nije se izjasnio - kažu izvori "Nezavisnih novina".

Kako dodaju potom je na mesto događaja izašla patrola policije, a dvojica osumnjičenih su u međuvremenu otišla do obližnje pumpe, gde su nastavili dar-mar.

- Ubrzo je Policijska stanica Bijeljina dobila prijavu da su na benzinsku pumpu u mestu Ljeljenča došla dva muškarca i uzela crevo od plina. U prijavi se navodi da su plin počeli da puštaju, uz pretnje da će da zapale benzinsku pumpu. Radnici pumpe su ih savladali i zadržali do dolaska patrole policije - saopšteno je iz PU Bijeljina.

Kako dodaju iz policije, dvojica muškaraca su crevom za točenje plina pretila da će da zapale benzinsku pumpu, oštetili su inventar pumpe, a zatim pretila radnicima i fizički ih napala, sve dok ih ovi nisu savladali.

- Policajci su A. A. i maloletno lice iz Bijeljine uhapsili - naveli su iz PU Bijeljina.

Protiv obojice slede izveštaji Tužilaštvu zbog izazivanja opšte opasnosti, ugrožavanja sigurnosti, nanošenja povreda i oštećenja i oduzimanja tuđe stvari.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Antun pokatoliceni srbin

    21. oktobar 2020 | 17:20

    Turcija pocela I kod nas da pravi probleme more iza resetaka neka siju maske.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA