≫ 

Evropski parlament kaznio hrvatskog poslanika, počeo da raskopčava kaiš na pantalonama

Sasoli mu je zbog kršenja Poslovnika izrekao kaznu oduzimanja dnevnice na dva dana

  • 1
Ivan Vilibor Sinčić

Foto: Printscreen/Youtube/ Živi zid

Ivan Vilibor Sinčić, hrvatski evroparlamentarac i šef Živog zida, dobio je suspenziju u Evropskom parlamentu zbog nedoličnog ponašanja, potvrdio je danas predsednik EP David Sasoli.

Sinčić je 16. septembra, tokom govora u EP o siromaštvu građana, optužio EU za "neadekvatno odnošenje s krizom koja će milione građana oterati u bankrot". U jednom trenutku počeo se skidati, pa je tako prvo skinuo sako, a zatim počeo i raskopčavati kaiš na pantalonama, navodi Indeks.hr, a prenosi Tanjug.

Sasoli mu je zbog kršenja Poslovnika izrekao kaznu oduzimanja dnevnice na dva dana i privremenu suspenziju na sedam dana, što znači da mu je onemogućen bilo koji oblik rada i učestvovanja u radu i aktivnostima radnih tela EP.

Uz to, mesec dana ne sme predstavljati parlament na interparlamentarnim konferencijama i međuinstitucionalnim sastancima, prenosi portal.

Video: Argentinski poslanik na sred onlajn sastanka grizao ljubavnici grudi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bhm

    22. oktobar 2020 | 01:02

    Taj morbidni parlament i služi jedino da pojedinco iz drzava clanica Eu uzimaju abnormalne dnevnice i plate koje se mere desetinama holjada evra na mesečnom nivou i ničemu više....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA