≫ 

Stao da pomogne čoveku koji je sleteo sa puta kod Gradiške, ovaj ga pretukao i oteo mu vozilo

S .B. se sa ukradenim vozilom vratio na lice mesta i pokušao da izvuče svoje vozilo koje je sletelo sa kolovoza

  • 3
Policija, republika srpska, police Republic Srpska Foto: AFP/Profimedia

Gradiška policija uhapsila je muškarca koji je automobilom sleteo sa puta, a potom fizički napao osobu koja je pokušala da mu pomogne i oteo joj vozilo.

Uhapšen je muškarac čiji su inicijali S. B. iz mesta Orahova kod Gradiške, koji se sumnjiči da je počinio krivična dela teška krađa i telesna povreda.

Stanici policije Orahova juče oko 14.30 časova prijavljeno je da je radnika privatnog preduzeća sa sedištem u Doboju, nepoznati muškarac u momentu kada je na mestu saobraćajne nezgode zastao da mu pomogne, fizički napao, izbacio iz vozila folksvagen transporter i pobegao u nepoznatom pravcu, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Po prijavi, na lice mesta izašli su policijski službenici Policijske uprave Gradiška, koji su utvrdili da se pre podnošenja prijave dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo lice čiji su inicijali S. B. iz mjesta Orahova, grad Gradiška, a koji je sa putničkim automobilom marke pasat sleteo sa kolovoza.

Nakon saobraćajne nezgode, licu S. B. je prišao oštećeni, kako bi mu pomogao, ali je ga je u tom momentu S. B. fizički napao, udario više puta, nakon čega mu je uzeo vozilo u kojem su se nalazila dva mobilna telefona i udaljio u nepoznatom pravcu.

Nedugo zatim, S .B. se sa ukradenim vozilom vratio na lice mesta i pokušao da izvuče svoje vozilo koje je sletelo sa kolovoza, a kako to nije uspeo, ostavio je svoje vozilo "pasat" i vozilo oštećenog transporter, i opet se udaljio u nepoznatom pravcu.

Sinoć oko 20.30 časova gradiška policija je u mestu Orahova pronašla i lišila slobode S. B., kod koga je alkotestiranjem utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 95

    22. oktobar 2020 | 15:52

    Strasno kakvi su ljudi postali, gori od zivotinja ovo je pravi dokaz.Oces da stanes i pomognes i na kraju nagrabusis.Uopste se ne isplati biti dobar.Ne volim ljude...

  • KU

    22. oktobar 2020 | 16:04

    Verovatno nije bila prava pomoč nego je želeo i da ga očerupa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA