Čekali da počne ročište, pa u hodniku suda nastao haos: Sevale pesnice, Ivan izvukao deblji kraj

Kamere u hodniku suda snimile opšti haos

  • 2
Split okršaj Printscreen/Facebook/Split Uživo

Na drugom spratu Trgovačkog suda u Splitu nedavno je izbio incident kada je, uoči ročišta došlo do fizičkog napada Ivana S., vlasnika tužene kompanije na advokata Ivana S., koji je zastupao tužitelja, a potom i na veštaka Nevena K, prenosi Dalmatinski portal.

Tuženi Ivan S. je za medije rekao da ga je uzrujala pristranost veštaka i obraćanje advokata 's visine'. Advokat Ivan S., pak, kaže da je napadnut kada je rekao da će zvati pravosudnog policajca zbog verbalnog napada tuženog na veštaka.

Advokat je nakon uzmicanja pred tuženim Ivanom S. završio priklješten uz vrata koja vode na drugi sud. Kamera ne pokriva taj deo hodnika. Advokat je rekao da je dobio par udaraca i da su mu u bolnici konstatovali povredu.

- Uz psovke i pretnje da će me ubiti i razbiti nasrnuo je na mene i udarao me šakama i nogama. Primio sam više udaraca u glavu, vrat i telo. Dao sam iskaz u policiji, a potom sam otišao u bolnicu gde mi je konstatovana povreda vrata - rekao je advokat.

Nakon toga je na red došao veštak Neven K…

Situacija se potom primirila, na sprat je stigao i pravosudni policajac. Akteri su dali iskaze u policijskoj stanici. Veštak Neven K. saslušan je kao svedok, advokat kao oštećeni, a tuženog su na kraju prijavili za pretnju i kršenje javnog reda i mira.

Predmet spora između dve kompanije jeste neplaćeni račun od 30.000 kuna (oko 4.000 evra). Ivan S. se smatra oštećenim i ne želi da ga plati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA