Gradonačelnik Zenice pozitivan na korona virus

On se oseća dobro

  • 0
Fuad Kusmanovic Printskrin: Youtube/IML TV.PRESS

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović pozitivan je na korona virus, objavljeno je na Fejsbuk stranici gradonačelnika.

Kasumović je u poruci javnosti kazao da kao legalista i čovek čiji su potezi javni i informaciju o pozitivnom testu na korona virus želi da podeli javno, piše Klix.ba.

- Poštovani sugrađani, dragi prijatelji, kao legalista i čovek čiji su poslovni i životni potezi transparentni i javni, obzirom da ništa nikada nisam skrivao od javnosti, želim Vas informisati da sam danas radio test na kovid-19 i da je rezultat pozitivan.

Poslednja 72 sata, od kako sam posumnjao u simptome korona virusa, nalazio sam se u kućnoj izolaciji, nisam prisustvovao predizbornim skupovima drugih političkih subjekata, niti sam održavao vlastite.

Uveren sam, kako sam i ovim činom pokazao svoju odgovornost prema časnoj funkciji koju obavljam i pre svega, prema svojim sugrađanima do čijeg mi je zdravlja veoma stalo - napisao je Kasumović.

Dodao je da se oseća dobro i da se pridržava lekarskih saveta.

- U narednih 10 dana biću u samoizolaciji i pokušaću čim se oporavim od oporavim od korona virus vratim svojim redovnim aktivnostima u vođenju naše Zenice - poručio je Kasumović.

Video: U zagrebačkoj Areni u toku su pripreme za prihvat obolelih od korona virusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA