Fotografisao bivšu, pa na društvenim mrežama objavio eksplicitne fotke: Uhapšen manijak u Banjaluci

E.B. se sumnjiči da je više od godinu dana, bez znanja i odobrenja pristupao nalozima na društvenim mrežama oštećene, te da ju je neovlašćeno fotografisao sačinivši eksplicitne fotografije

  • 3
Fotograf, fotoaparat, foto-aparat Foto: Shutterstock

Banjalučka policija uhapsila je E. B. zbog sumnje da je neovlašćeno fotografisao bivšu devojku, pa je ucenjivao i zatim njene eksplicitne fotografije objavio na društvenim mrežema.

Portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić je rekla da se on sumnjiči da je počinio krivična dela neovlašćeni pristup zaštićenom kompjuteru, kompjuterskoj mreži, telekomunikacionoj mreži i elektronskoj obradi podataka, neovlašćeno fotografisanje i proganjanje, prenosi Srpskainfo.

– Naime, E.B. se sumnjiči da je u vremenskom periodu od februara 2019. godine do oktobra ove godine, bez znanja i odobrenja pristupao nalozima na društvenim mrežama oštećene, te da ju je neovlašćeno fotografisao sačinivši eksplicitne fotografije, a potom je objavljivalo fotografije na društvenim mrežama. Takođe, E.B. se sumnjiči da je pretio oštećenoj da će eksplicitne fotografije poslati rodbini i prijateljima, što je kod nje izazvalo osećaj straha i uznemirenosti – pojasnila je Mučibabićeva za Srpskainfo.

U sklopu hapšenja, policija je pretresla vozilo koje koristi osumnjičeni, kojom prilikom su pronađeni i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem ovih krivičnih dela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA