Izboli se noževima u Zagrebu: "Taman sam dolazila tamo kad su dečka prekrivali crnom kesom"

Prolaznici su zgroženi viđenim prizorom

  • 0
Nož, napad nože, ubistvo, pokušaj ubistva, mesto zločina

Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

Obračun dvojice muškaraca večeras oko 22 sata u zagrebačkom naselju Vrapče kulminirao je zločinom u kojoj je jedan od njih izgubio život, a drugi je s povredama prevezen u zagrebačku bolnicu, piše "Jutarnji list".

Prema prvim informacijama s mesta događaja, muškarci su se navodno izboli noževima, a preminulom muškarcu nije bilo spasa po dolasku Hitne pomoći na mesto nesreće jer je podlegao povredama.

U toku je policijski uviđaj kojim će se rasvetlili okolnosti koje su dovele do krvavog čina i je li, eventualno, obračunu kumovao alkohol ili opijati.

Prolaznici su zgroženi viđenim prizorom.

-Taman sam dolazila tamo kad su dečka prekrivali crnom kesom. Spominjalo se da je neko od učesnika obračuna na plac došao BMW-om i da je sukob izbio ispred bankomata. I eto, jedan mrtav a drugi navodno ima dve ubodne rane u vratu. Strašno je da se takve stvari događaju pred prolaznicima i to još u neposrednoj blizini osnovne škole. Scene iz akcijskih filmova su nam se preselili u dvorišta - kaže za Jutarnji jedna stanarka Vrapča.

Video: Mladić napao policajca nožem, iste sekunde je ubijen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA