≫ 

Mladić iz Splita uplakanoj baki platio račune jer je izgubila novac na putu

Žena je u Ulici Domovinskog rata u Splitu krenula da plati račune za režije u pošti, no došavši do šaltera, shvatila je da je novac koji je ponela izgubila negde u putu

  • 3
novac, kune, hrvatska Kuna je i dalje tu / Foto: Pixabay

Jedan mladić iz Splita nepoznatoj baki je ulepšao dan, piše Dalmatinski portal. Njihovoj redakciji javila se devojka koja je javno želela da se zahvali mladiću koji je danas pomogao njenoj baki.

Naime, žena je u Ulici Domovinskog rata u Splitu krenula da plati račune za režije u pošti, no došavši do šaltera, shvatila je da je novac koji je ponela izgubila negde u putu.

Nesrećnoj ženi nije preostalo ništa drugo nego da zaplače nasred ulice. U tom trenutku naišao je mladić koji ju je upitao zašto plače. Kada mu je objasnila, on je zbrojio račune te joj dao svoj novac za njih, ostavivši čak i višak.

- Kaže da ju je nasmejao, zagrlio i rekao da će biti sve u redu. Užasni kišni dan i ova nesrećna godina, a baš me obradovalo momkovo srce. Želim mu zahvaliti, makar ovim putem, ako ikada vidi - rekla je unuka.

Mladić je, opisuje ga, u kasnim 20-im ili ranim 30-im godinama, ima smeđu, dužu kosu, bradu i crvenu kariranu jaknu s belim ovratnikom. Plavook je i jako miran i kulturan, kako ga je baka opisala.

- Hvala ti od srca! Želim ti puno zdravlja i sreće - poručuje nepoznatom dobročinitelju mlada Splićanka.

Video: Baka Božana živi u nehumanim uslovima: Nema šporet, ni krevet u trošnoj kuća od blata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA