≫ 

Crnogorka podvodila Srpkinju za 50 evra: Tukla je i ucenjivala kompromitujućim snimcima

Osumnjičena je žrtvi pretila da će objaviti kompromitujući sadržaj i da će je prijaviti da ilegalno boravi u Crnoj Gori

  • 0
Nasilje, prostitucija, devojka, zlostavljanje Foto: Shutterstock

E. P. (29) iz Podgorice uhapšena je juče zbog sumnje da je izvršila krivična dela trgovina ljudima i posredovanje u vršenju prostitucije. Ona se, naime, sumnjiči da je ženu iz Srbije primoravala na prostituciju.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, prikupljeni su dokazi koji upućuju na osnovanu sumnju da je E. P. izvršila krivična dela na štetu tri ženske osobe. Ona je danas privedena državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, pišu Vijesti.

- E.P. je izvršila krivično delo trgovina ljudima na štetu ženske osobe iz Podgorice, na način što je, kako se sumnja, upotrebom sile i pretnje, zloupotrebom poverenja i teških prilika oštećene, vrbovala i prevozila na ugovorene lokacije oštećenu u cilju vršenja prostitucije. Osumnjičena je takođe koristila fizičku silu i pretnju da će objaviti snimke kompromitujuće sadržine na kojima se nalazi oštećena osoba. E.P. je oštećenu prevozila na ugovorene lokacije, na teritorijama Podgorice, Nikšića i Bara, gde je ugovarala novčane iznose sa klijentima u rasponu od 50 do 300 evra za seksualne usluge - ističe se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je drugo krivično delo, izvršila na štetu ženske osobe iz Srbije na način što je, sumnja se, silom i pretnje, zloupotrebom poverenja i teških prilika oštećenu vrbovala i predavala drugima u cilju prostitucije.

- Osumnjičena je oštećenoj pretila da će objaviti kompromitujuće snimke i da će je prijaviti zbog nezakonitog boravka u Crnoj Gori, te je tako prinuđivala da se bavi prostitucijom i da pruža seksualne usluge licima sa kojima je E.P. ugovarala sastanke. Novčani iznos koji je ugovarala sa klijentima za pružanje seksualnih usluga je iznosio 50 evra, a lokacije na kojima su pružane seksualne usluge su najčešće bile stanovi klijenata u navedenim gradovima kao i u iznajmljenom stanu osumnjičene u Podgorici. Osim toga, krivično delo posredovanje u prostituciji E.P. je izvršila na štetu ženske osobe, na način što je, sumnja se, navodila i učestvovala u njenoj predaji licima radi vršenja prostitucije. Ona je sa licima – klijentima dogovarala cenu pružanja seksualnih usluga a koja je iznosila 50 evra po satu - piše u saopštenju Uprave policije.

Video: Hapšenje makroa u Beogradu: Policija privela devet osoba zbog podvođenja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA