Svaka čast momci! Kad košarkaši Leotara cepaju drva da pomognu porodicama u Trebinju

- Kako radili, tako nam Bog dao - navodi se u objavi Fondacije "Sveti Vukašin"

  • 2
drva, grejanje, ogrev Ilustracija, Foto: Pixabay

Donator Fondacije "Sveti Vukašin" obezbedio je po tri metra ogrevnog drveta za dve porodice u Trebinju, koje su, između ostalih, istovarili, išegali i iscepali i košarkaši Leotara i drugi sportski radnici.

- Dragi naši sugrađani, iza nas je još jedno uspjšno realizovano čovekoljubivo delo. Naime, iz donatorskih kutija koje susrećete u gradu i prilogom blagočestivog N.N. kupili smo po 3 metra drva (6m ukupno) samohranim porodicama V.A. i D.H. iz Trebinja - navodi se u objavi Fondacije "Sveti Vukašin" na Fejsbuku.

- Članovi naše Fondacije "Sveti Vukašin" su se sabrali, istovarili, izrezali i iscepali drva. Neka bi Bog Gospod blagoslovio sve vas koji ste priložili u naše kutije i pomogli da ove dve porodice imaju topao dom. Hvala ovim divnim momcima koji na delu svedoče ljubav prema Bogu i prema ljudima. Kako radili, tako nam Bog dao - dodaje se u postu na toj društvenoj mreži.

Ovaj lep potez članova Fondacije, naišao je na veliku podršku i odobravanje ljudi na društvenim mrežama, prenosi portal "Trebinjelive".

Video: Milan i Milojko s volovima izvlače teška drva na Zlatiboru: Rabadžiluk je jedan od najtežih poslova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cava

    21. novembar 2020 | 14:16

    Pozdrav Trebinjci,ajd malo za Beograd,ovde ima posla kolko hoces!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA