≫ 

Stigli su snimci pregleda psa kog je monstrum pregazio traktorom: Haski će morati na operaciju

Na svu sreću kičma, karlica i vitalni organi su bez većih oštećenja

  • 3
Haski pas gaženje BiH

Printskrin: Avaz.ba

Ženka haskija, koju je monstrum iz Gračanice u BiH namerno pregazio traktorom je živa, a završen je i pregled i utvrđeno je da nesrećna životinja ima nekoliko preloma.

Slomljene su joj obe butne kosti, a zadobila je i frakturu potkolenice, objavila je veterinarska stanica koja brine o njoj.

- Na svu sreću kičma, karlica i vitalni organi su bez većih oštećenja. Ortopedski zahvat jedne noge je predviđen za sredu u saradnji s Veterinarskom stanicom PET DOC 4U Lukavac, dok će fraktura na drugoj nozi biti sanirana tri dana nakon prvog zahvata. Držimo fige nedužnom psu - naveli su iz Veterinarske stanice Gračanica.

STIGLI SU RTG SNIMCI PSA PREGAŽENOG TRAKTOROMNa osnovu snimaka dijagnosticirane su frakture obje butne kosti kao i...Posted by JP "Veterinarska stanica" d.o.o Gračanica on Tuesday, November 24, 2020

 

 

Takođe su naglasili i to da neće biti potrebne nikakve donacije i da će Veterinarska stanica Gračanica pokriti sve troškove.

- Finansiraćemo operativne zahvate, postoperativnu terapiju kao i zbrinjavanje psa - naveli su.

Da podsetimo, u ponedeljak je kod Gračanice jedan od meštana tog područja monstruozno pregazio ovu ženku haskija koja je od straha bežala ispred traktora i lajala.

Policija je identifikovala vinovnika ovog gnusnog čina, a kako prenosi Avaz reč je o S. M.

Video: Tukao psa kao da mu je smrtni neprijatelj: Komšije se digle policija ne podnosi prijavu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lola

    25. novembar 2020 | 09:27

    Dao bog pa da njega neko pregazi tako , boze dragi pa zasto tolika mrznja prema zivotinjama , mi smo zivotinje , oni su samo tu da nam daju ljubav i paznju, ne mogu da shvatim zasto bi neko zelio da povredi jadne zivotinje ! Muka mi je od takvih ljudi to je zlo zlo

  • posiden

    25. novembar 2020 | 09:39

    BOG TI DAO SVE STO POZELISTI KOJI SI PRUZIO POMOC👍BOZE CUVAJ TA DIVNA STVORENJAKOJI SU NAJ VECI PRIJATELI COVEKU🙏🐶

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA