Zaraženi Hrvat (59) mrtav 'ladan došao na aerodrom u Zagrebu: Hteo da otputuje iz zemlje

Srećom, nije uspeo da uđe u avion

  • 2
aerodrom

Foto: Pixabay

U Hrvatskoj ima sve više nesavesnih građana koji svesno krše zakon dok su zaraženi korona virusom.

Poslednji u nizu takvih otkrića bio je juče oko 6.30 sati na međunarodnom aerodromu Franjo Tuđman. U prostor za putnike je došetao mrtav-hladan 59-godišnji muškarac kako bi avionom otputovao van Hrvatske na željenu destinaciju.

Međutim, nije daleko stigao, jer su radnici aerodroma obavili provere i uvidom u lekarsku dokumentaciju otkrili da pred sobom imaju osobu pozitivu na kovid-19 i koja bi se trebalo da se nalazi u kućnoj izolaciji, prenosi Jutarnji.

Aerodromsko osoblje je zaraženog putnika odmah izolovao od ostalih putnika pa su ga besplatnom "taksi uslugom", tačnije sanitetskim prevozom, vratili na adresu boravka.

- Po izlečenju policijski službenici će nad sredovečnim muškarcem sprovesti kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje krivičnog dela širenja i prenošenja zarazne bolesti - kažu iz policije.

Video: Postavljen aparat za bezkontaktnu kupovinu maski na aerodromu Nikola Tesla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lejla

    26. novembar 2020 | 12:35

    Sebičan...

  • Salko

    26. novembar 2020 | 12:30

    Inace hrvati pa I rumuni poljaci bugari puna ih je nemacka vrsljaju po njoj kazu nije nas niko na granici nista pitao jer ne znaju sami da se cuvaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA