Haski kojeg je monstrum iz Gračanice pregazio traktorom dobro podneo operaciju: Javila se vlasnica

Haski ima vlasnika, koji mu je dao ime Mini

  • 2
Haski, gaženje, traktor Printscreen/Youtube/Avaz

Haski, kojeg je, kako se sumnja, M. S. namerno pregazio traktorom na putu u gračaničkom naselju Rašljeva, dobro je podneo prvu operaciju.

- Pod anestezijom je operisana desna noga psa, na kojoj je jedan lom, kao i leva potkolenica. Ostalo je da se uradi najteži deo posla, operacija butne kosti na levoj nozi. Prvu operaciju je dobro podnela, probudila se iz narkoze, ali će za sada u vreme oporavka biti nepokretna. Nadamo se najboljem - rekao je za Avaz dr Nerman Avdić i napomenu da se javio veliki broj ljudi koji bi ženku kasnije, kada se oporavi, udomili.

Ipak, jedna gospođa iz Donje Orahovice tvrdi da je pas u njenom vlasništvu. Ona kaže da ga zove Mini i pokazala je fotografije sa njim.

Podsetimo, slučaj lepe Mini zgrozio je čitav region kada je isplivao snimak kako čovek traktorom juri da zgazi psa koji se našao na ulici kod Gračanice u BiH.

Osude stižu sa svih strana, a policija iz Gračanice priprema izveštaj protiv osumnjičenog M. S. za krivično delo mučenje i ubijanje životinja i slučaj je u rukama tužioca kantonalnog tužilaštva iz Tuzle.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djani

    26. novembar 2020 | 14:40

    Treba tog debila kaznit sto ga je namerno zgazio 500000d pa nek gazi opet. Pa tako par puta po dzepu pa da vidim dalicemu pas napamwt ponovo tako nesto da uradi debil.

  • PRC

    26. novembar 2020 | 14:18

    Treba vlasnicu kazniti, zašto njen pas luta sam bez korpe ulicama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA