Državni sekretar, dok je kršio korona mere, vređao policajca jer je Srbin: Skandal u Hrvatskoj

Incident se dogodio samo nekoliko sati nakon što je premijer Hrvatske upozorio na obavezu poštovanja epidemioloških mera iz novog seta

  • 2
Markov trg, hrvatska policija

Foto: Tanjug/AP

Državni sekretar u hrvatskom Ministarstvu branitelja Stjepan Sučić podneo je danas ostavku, nakon incidenta koji se dogodio u noći između petka i subote u jednom vukovarskom kafiću, preneo je hrvatski portal Index pozivajući se na svoja saznanja.

Očekuje se da će Sučić bići razrešen dužnosti na današnjoj sednici vlade.

Sučić i direktor Memorijalnog centra Domovinskog rata u Vukovaru Krunoslav Šeremet privedeni su u petak iza ponoći zbog nepoštovanja epidemioloških mera, a prilikom legitimisanja pretili su i vređali jednog pripadnika policije srpske nacionalnosti.

Incident se dogodio samo nekoliko sati nakon što je premijer Andrej Plenković u javnom obraćanju upozorio na obavezu poštovanja epidemioloških mera iz novog seta, koji je stupio na snagu u subotu u ponoć.

Prilikom privođenja Šeremet je pružao otpor, pa je u pomoć pozvana Interventna jedinica, a Sučić je iz revolta na ulasku u policijsku stanicu udario u vrata i oštetio ih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ffm

    30. novembar 2020 | 11:59

    Barem daju ostavke a ovi nasi se dice takvim ponasanjem dok se narod smeje i dize ih u nebesa!

  • 011

    30. novembar 2020 | 16:48

    Ja mogu da kazem da ce oni dobiti dobru porciju po đepu kazne su paprene jos inrvenisala policija nece bas lako da procu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA