Televisa presenta: Angažovali Kolindu da glumi u hit telenoveli

Bivša predsednica Hrvatske se "sjajno zabavila" na setu

  • 2
Kolinda Grabar Kitarović Printskrin: Youtube/Martina Mihalic Modersmålsskolan

Bivša predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović postala je glumica, barem na jedan dan. Kako Jutarnji list javlja, pozvana je da gostuje u seriji "Dar Mar", popularnoj humorističnoj drami koja se prikazuje na Novoj TV.

Kolinda je dobila kameo ulogu, a snimanje je već i uspešno odradila. Na setu se navodno odlično snašla i dobro zabavila, a epizoda s njom trebalo bi da bude prikazana posle Nove godine, u januaru.

Nekadašnja predsednica kratko je potvrdila da je angažovana da odglumi u seriji.

- Jesam, da, sjajno sam se zabavila na setu, zato sam i pristala na ulogu - šturo je, ali ljubazno odgovorila Grabar-Kitarović.

"Dar Mar" se opisuje kao telenovela koja je sa snimanjem pod počela letos, a prva epizoda je prikazana 5. oktobra. Kako pišu mediji, prvu epizodu je gledalo 550.000 gledalaca. Radnja serije smeštena je u imaginarno hrvatsko mesto Dizmovo i prati živote Božene, šefice najmanje policijske stanice u zemlji, i njenih kolega policajaca Branka i Željka i penzionisanog kolege Mile.

Za sada nije poznata uloga koju je Kolinda Grabar-Kitarović odglumila, ali kako se spekuliše, mogla bi biti povezana s likom devojčice Linde Grob koju glumi Mia Mikulec. Linda je ćerka pogrebnika Dalibora Groba (Draško Zidar) i njegove žene Violete Antonini Grob (Ankica Dobrić) i mlađa sestra Daliborke Dade Grob (Katarina Madirazza).

Scenario je opisuje kao tatinu mezimicu, jako pametnu devojčicu, starmalu, koja stalno hoda naokolo s nekim planom i silno želi da se bavi politikom. Jednoga dana želi da bude predsednica Republike Hrvatske. Uzor joj je Kolinda čiji golem poster ima na zidu u svojoj sobi, dodatni je opis tog lika.

Video: Zbog ovoga joj se svi smeju: Pogledajte kako predsednica Hrvatske pokazuje tri prsta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fred

    2. decembar 2020 | 15:14

    Vjerujem da je dobra glumica. Imala je 5 godina da uvježba glumu.

  • Srbbgd

    2. decembar 2020 | 11:42

    Šteta. Odgledah video i kad je rekla: "htela sam pokazati još jednu stvar" pomislih konačno, kad ono ništa. E

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA